Rainforest Gold Marble

Rainforest Gold Marble punika marmer Golden lan kuning colored ayu saka India. marmer iki quarried ing Bidasar (Churu, Rajasthan). Ing kono tanah sepi. marmer iki marmer alus ing alam lan kita Cut iku ing kothak, slabs lan Cut liyane kanggo ukuran.

Rainforest Gold Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Rainforest Gold Marble
Uga kasebut Bidasar Gold Marble, Apik Gold Marble
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Cut kanggo ukuran, Risers langkah
Finishing polesan, disapu resik

slabs

Slabs saka Rainforest Gold Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm RGDMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm RGDMS3

kothak

Kothak saka Rainforest Gold Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – RGDCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – RGDCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – RGDCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -RGDPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -RGDPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -RGDPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -RGDPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Rainforest Gold Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Rainforest Gold Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm RGDMCT2
  • 27″x108″x3 cm RGDMCT3
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
no rating adhedhasar 0 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Rainforest Gold Marble
price
USD 2.9
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-05-17T08:31:58+00:00
%d bloggers kaya iki: