Rainforest Green Marble

Rainforest Green Marble punika marmer endah lan apik gayane ayu saka India. Wis werna-werna mbandingake saka ijo peteng lan luwih entheng karo coklat semu abang jero unik lan logat saka veining putih ing lumahing sing meh podho kaya wit cabang. marmer iki uga dikenal minangka Bidasar Green marmer. marmer iki quarried ing negara Rajasthan ing India. Iki marmer apik banget lan konsisten karo rereged lan panas resistance. Bab iki wektu iki digunakake minangka jogan , Jedhing tembok panel lan uga kanggo pawon countertops. We Cut Rainforest Green Marble in Slab, Kothak lan ukuran Countertop.

Rainforest Green Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Rainforest Green Marble
Uga kasebut Bidasar Green
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Countertops
Finishing polesan, disapu resik, Leathered

slabs

Slabs saka Rainforest Green Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm RFGMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm RFGMS2

kothak

Kothak saka Rainforest Green Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – RFGMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – RFGMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – RFGMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -RFGMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -RFGMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -RFGMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -RFGMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Rainforest Green Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Rainforest Green Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm RFGMCT2
  • 27″x108″x3 cm RFGMCT3
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Rainforest Green Marble
price
USD 3.35
Product Availability
Available in Stock
2018-05-17T08:31:58+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: