Raymond Putih Marble

Raymond Putih Marble punika marmer putih saka India. Iki wis latar putih karo vena salib werna ireng lan werna abu-abu. marmer iki uga dikenal minangka Putih Paloda marmer. marmer iki quarried ing negara bagéyan India Rajasthan. Iki marmer apik banget lan konsisten lan umume digunakake minangka jogan. Iki granit banget migunani kanggo jogan lan Kitchen Countertops. slabs Bookmatched marmer iki katon ayu ing jogan. We gawé marmer iki Putih ing Slabs, Kothak lan Countertops Kitchen.

Raymond White Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Raymond Putih Marble
Uga kasebut Paloda White
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Countertops
Finishing polesan, unpolished

slabs

Slabs saka Raymond Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm RWMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm RWMS2

kothak

Kothak saka Raymond Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – RWMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – RWMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – RWMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -RWMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -RWMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -RWMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -RWMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Raymond Putih Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Raymond Putih Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm RWMCT2
  • 27″x108″x3 cm RWMCT3
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
no rating adhedhasar 0 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Raymond Putih Marble
price
USD 3.75
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-09-09T21:43:03+00:00
%d bloggers kaya iki: