River Blue Marble

River Blue Marble iku sawijining putih / biru marmer Indian. linapis marmer iki nduwèni latar putih warnané sugih karo vena mendhung coklat lan werna abu-abu. Iki quarried ing Negara Rajasthan India. marmer iki minangka marmer endah kang wis entuk popularitas kabeh ndonya. Iki utamané dipigunakaké kanggo nggawe Kitchen Countertops lan iku banget migunani kanggo jogan uga. We nggawe marmer putih iki ing kothak Slabs lan ukuran countertop.

River Blue Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone River Blue Marble
Uga kasebut
ukuran Cepak Slabs Random
Finishing polesan, unpolished

Slabs Marble River Blue

Slabs kali Blue Marble kasedhiya karo kita ing ngisor ukuran :

  • Polesan Random Slabs 2 cm RBMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm RBMS2

kothak

Kothak saka Kali Biru kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – RBMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – RBMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – RBMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -RBMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -RBMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -RBMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -RBMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Kali Blue Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Kali Blue Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm RBMCT2
  • 27″x108″x3 cm RBMCT3

Kali Biru marmer iki kadhangkala uga disebut River Blue Granite. materi watu dolomitic kaya Fantasy Brown. Kakurung meh kabeh situs kanthi materi Fantasy Brown. Iki watu hard lan njupuk polishing banget. Kang jenis marmer mendhung lan dhuwur, iki akeh banget migunani kanggo nggawe Kitchen Countertops. Saben akèh marmer iki wis jenis beda ing pola.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
River Blue Marble
price
USD 3.8
Product Availability
Available in Stock
2018-04-27T02:55:15+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: