Rosso Levanto Marble

Rosso Levanto is a maroon red marble from India. The color of this marble is dark red and maroon with cream color veins. Vena saka Rosso Levanto marmer iku padha karo neker Bidasar. Udaipur, Rajasthan wis quarries marmer abang iki. Sampeyan bisa tuku neker iki ing papan, kothak lan ukuran countertop prefabricated. marmer iki pilihan apik banget kanggo nggawe jubin lan Countertops Kitchen.

Rosso Levanto Marble
tuku Saiki
Jeneng watu Rosso Levanto Marble
Uga kasebut Cherry Gold Marble
ukuran dhuwur slabs, Countertops, kothak, langkah, risers
Rampung polesan, Leathered
ulah Countertops Kitchen, Flooring, wall panel

Slabs saka Rosso Levanto Marble

Boten kados marmer liyane, kita Cut marmer iki ayu ing Gangsaw uga ing cutter. We duwe ukuran ngisor dhuwur ing marmer iki:

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

Kothak saka Rosso Levanto Marble

We nggawe macem-macem kothak ing Rosso Levanto, ngisor iki ukuran kita ajeg Cut

  • PCTRL24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Tiles Marble)
  • PCTRL24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Tiles Marble)
  • PCTRL12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Tiles Marble)
  • PTRL60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • PTRL60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • PTRL40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • PTRL60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Apa ukuran liyane kasedhiya?

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Rosso Levanto karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Apa ukuran umum Countertops?

Countertops marmer iki kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Rosso Levanto punika alternatif sampurna kanggo larang Rosso marmer saka Turki. marmer iki populer ing donya minangka countertop Kitchen lan materi panel wall. Iki banget hard marmer, lan kita Cut iku ing Granite machinery. Amarga atose ing, iku njupuk polishing banget. The polishing marmer iki luwih saka marmer liyane. Loro saka pagawean pungkasan nggilap, kita uga gawé matt Kola lan Kola kulit marmer iki. Sampeyan bisa nggunakake marmer iki ing jogan, wall panel, menang Kitchen, Worktops, lan aplikasi liyane.

Ing jogan saka Rosso Levanto Marble iku aplikasi banget populer. Sampeyan bisa nggunakake kothak lan slabs marmer iki Efesus jogan. Ing lumahing saka marmer iku kabeh weatherproof. Ora njupuk reregetan gampang. Sampeyan uga bisa nggunakake Rosso Levanto marmer ing proyèk amba kanggo jogan lan tembok panel.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 2 votes
Jeneng merek
Flodeal
Jeneng Product
Rosso Levanto Marble
price
USD 3
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock