Maharani Green Marble / Spider Green Marble

Spider Green Marble utawa Empress Green Marble iku sawijining marmer Serpentine Indian. Iki banget hard marmer lan njupuk polishing banget. linapis marmer iki nduwèni latar mburi ijo banget peteng karo vena putih. Iki uga disebut minangka Verde Esmeralda Green Marble. The countertop marmer iki katon apik tenan karo lemantun ngeculaké korek. Flooring , countertops pawon lan tembok panel saka marmer iki banget populer. Ing Flodeal Inc. kita gawé Maharani Green Marble in slabs, kothak, counter menang, langkah risers lan nglereni project spesialisasine liyane.

Spider Green Marble Empress Green Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Spider Green Marble
Uga kasebut Maharani Green Marble, Jamrud ijo
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Cut kanggo ukuran, Risers langkah
Finishing polesan, disapu resik

Spider Green / Maharani Green Slabs Marble

The Spider Green Marble / Maharani Green Slabs kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm SGMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm SGMS2

Spider Green Marble / Maharani Green Tiles Marble

Kothak Spider Green Marble / Maharani Green kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • SGMCB24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) –
  • SGCMB24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble)
  • SGMCB-12×12 Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble)
  • SGMPT60x30 Tiles Polesan 60x30x2 cm
  • SGMPT60x40 Tiles Polesan 60x40x2 cm
  • SGMPT40x40 Tiles Polesan 40x40x2 cm
  • SGMPT60x60 Tiles Polesan 60x60x2 cm

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing marmer iki karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops Spider Green Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm LOMCT2
  • 27″x108″x3 cm LOMCT3

Maharani Green Marble utawa Spider Green Marble punika marmer ijo ayu saka India. Quarries Maharani Green Marble dumunung ing watara 35 KM saka kutha Udaipur. marmer iki pilihan banget populer kanggo Tiles Kitchen, Flooring, backsplash. Sampeyan bisa mbukak Maharani Green Marble karo Forest Green Marble, Fantasi Brown Granite, Desert Brown Granite lan Bidasar Marbles. We sumber slabs borongan lan kothak ing Spider Green / Maharani Green Marble.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 3 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Spider Green Marble
price
USD 1.6
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-05-19T03:59:32+00:00
%d bloggers kaya iki: