Putih Matrix Marble

Putih Matrix Marble iku sawijining Putih Indian lan Black marmer. linapis marmer iki nduwèni latar mburi ngeculaké putih lan korek karo werna ireng lan werna abu-abu mendhung. marmer iki quarried ing Negara India Rajasthan. Iki marmer banget hard lan njupuk polish banget. marmer iki unik kanggo India. Marble digunakake kanggo nggawe countertops lan flooring. Book matched slabs of this marble looks very elegant. We make this white marble in slabs, kothak lan ukuran countertop karo Kola polesan lan disapu resik.

Putih Matrix Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Putih Matrix Marble
Uga kasebut
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Countertops
Finishing polesan, unpolished, disapu resik

slabs

Slabs saka Putih Matrix Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm WMMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm WMMS2

kothak

Kothak saka Putih Matrix Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – WMMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – WMMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – WMMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -WMMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -WMMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -WMMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -WMMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing marmer putih iki karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Putih Matrix Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm WMMCT2
  • 27″x108″x3 cm WMMCT3
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Putih Matrix Marble
price
USD 3.75
Product Availability
Available in Stock
2018-04-27T02:59:44+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: