Putih Marble Price Per kaki Square

Putih Marble Price Per Square kaki minangka ngisor Ex pabrik. Regane kanggo slabs unpolished marmer mung. GST, Loading, Packing bakal dadi nyata.

Putih Marble Price Per kaki Square

Putih Marble Price Per kaki Square

jeneng kekandelan price / kothak kaki
Arna Putih Marble 1.5 cm Rs. 30 Rs. 100
Agria Putih Marble 1.5 cm Rs. 45 Rs. 150
Kelwa Putih Marble 1.5 cm Rs. 40 Rs. 200
Makrana Putih Marble 1.5 cm Rs. 200 Rs. 4000
Jhanjhar Putih Marble 1.5 cm Rs. 25 Rs. 80
Morwad Putih Marble 1.5 cm Rs. 40 Rs. 180
Dharmeta Putih Marble 1.5 cm Rs. 40 Rs. 160
Fantasi Putih Marble 1.5 cm Rs. 50 Rs. 75
Ambaji Putih Marble 1.5 cm Rs. 65 Rs. 200
Statuario Putih Marble 1.6 cm Rs. 900 Rs. 4000
Venetino Putih Marble 1.6 cm Rs. 300 Rs. 1000

Price list ing rupees Indian saben kaki Square, karya Ex. Yen sampeyan pengin dhaftar rega kabeh materi ing FOB utawa basis CIF, please send us email info@flodeal.com, ana macem-macem jinis marmer lan ukuran kanggo Impor lan ekspor.

2018-07-26T10:07:07+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: