shtëpi 2018-05-14T17:29:12+00:00
Flodeal Inc.

Finest Cilësia Indian granit dhe mermer

Flodeal Inc. është një pronar kryesor gurore, prodhues & eksportues i granit indian dhe mermer. Ne bëjmë pllakave, pllaka, countertops, gur varri, shkallët, dritaret Sill , Pavers në granit dhe mermer nga India.

Get në kontakt me ne!

Bashkohu konsumatorët e kënaqur nga 35+ vendet’ sot!

Flodeal është prodhues dhe eksportues i granit indian dhe mermer. Kompanitë e vet guroret dhe fabrikë të prodhimit në 4 vende. State of the art facilities and customer support are the reasons our customers have fallen in love. We are dedicated to providing you with the best experience possible.

Indian Marble
Granite Indian
gur ranor

Nga blog

Specializuar në Projekte. Take Control of Your Project. Me cilësi të lartë brilant nga India.

Gjendja e objekteve të artit Flodeal e bën atë partneri më i besueshëm për të ecur së bashku me ju pothuajse çdo aspekt dhe pjesë e projektit. Quarries , Prerja dhe lustrim me ndihmën Machine italiane ju merrni materiale të përsosur.

Marble më i shitur dhe granit nga India

NA KONTAKTONI TANI!