RRETH NESH

Flodeal Inc. është një prodhues dhe eksportues i Natyrore brilant nga India. në Flodeal, ne kemi bërë gurë të bukur dimensionale të tilla si granit, mermer, ranor dhe propozoj guri. Flodeal ka gjendjen e uzinës së artit gjendet në Udaipur dhe Bangalore për të bërë mermer të cilësisë së lartë, granit dhe gur ranor pllaka dhe pllaka.

Ne kemi projektuar posaçërisht makineri për të bërë gurë folur. Granit dhe mermer janë prerë me saktësi për të rritur bukurinë e gurë të tilla. Ne me të vërtetë besojmë në fuqinë transformuese të ilustrimit dhe të projektimit dhe aftësisë së tyre për të lehtësuar komunikimet, ngre përvojat, të angazhohen dhe të frymëzojë njerëzit kudo.

dizajn të mirë dhe marrëdhëniet e mira vijnë nga bashkëpunimi. Ne jemi të ngazëllyer për të filluar një dialog vizuale, të mësojnë në lidhje me ju, dhe të bëjë diçka të bukur së bashku.

Quarries

Ne të veprojë guroret me mermer të bardhë në zonën Rajnagar e Rajasthan shtetit, e cila është 60 KM larg nga Udaipur qytetit. Mermer të bardhë është eksportuar në vende të tilla si SHBA, Kanadë, Britani e Madhe, Algjeri, Libi, Marok, Indonesia etj.

Ne të veprojë gurore gjelbër Mermer në Udaipur. Mermeri e gjelbër është një nga mermere më të famshme në Indi. Gurore prodhon lloje të ndryshme të mermerit të gjelbër të tilla si pylli të gjelbër Mermer, Plain mermer e gjelbër, mermer Spider gjelbër.

Prodhim

Ne të drejtuar një fabrikë të specializuar në prerjen dhe lustrim të mermerit dhe granitit në zonën Udaipur. Prodhimi mesatar është 12000 meter katrore e mermer dhe 12000 metra katror të granit. Ne të drejtuar një fabrikë të specializuar në prerjen dhe lustrim të Absolute Zi granit në Bangalore. Ne bëjmë pllaka dhe gur varri të Absolute Zi granit dhe Bahama Blue granit. Prodhimi mesatar është 1600 metër katror të Absolute Zi granit dhe 1500 metër katror të Bahama Blue në muaj.

Ne drejtuar fabrikë të specializuar në prerjen dhe përpunimin e Zi Galaxy granit në Ongole. Pllaka dhe pllaka të granitit Black Galaxy janë bërë këtu. Prodhimi mesatar i materialit është 12000 meter katrore e pllakave dhe 7000 metra katror të pllaka graniti.

vërtetim

Fabrikat tona janë ISO 9001:2008 certifikuar. Ne jemi qeveri e njohur Export House dhe njësi prodhuese.