5 Shkarko Flamed Black granit

Flamed Black granit

Para se të kontrolluar granit mirë flamed zi, ne duhet të dimë se çfarë është e zjarrtë?

Flaming është një proces që e bën sipërfaqen e granit ndryshkur. Ne përdorim pllaka unpolished e granit për flamed përdorur flakët e gazit për të djegur në sipërfaqe. Një makinë saldim me gaz është përdorur për të djegur sipërfaqe. Procesi i granit zjarrtë duket si ngjyrosur granit nga flaka lartë. Përzierje e GLN dhe oksigjenit të gjeneruar flakët me ngrohje të lartë. Kombinimi i të dy gazrave depërtojnë sipërfaqen e vështirë e granitit dhe e bën atë të ndryshkur nga djegia sipërfaqen primare. Flaming është bërë edhe me makinat automatike të cilat kanë një kërkesë të ngjashme të djegur pllakë apo tjegull me flakë të lartë të krijuara nga GLN dhe përzierje Oxygen.

Pas zjarrta të sipërfaqes, ajo bëhet ndryshkur dhe nonslippery. Ne do të zjarrtë duke përdorur makineri të veçanta, si dhe metodat tradicionale. Rezultati i të dy llojet janë të ngjashme dhe ne të merrni edhe duke përfunduar në sipërfaqen e granit.

Shumë arkitektë dhe përdorimi ndërtues flamed granit për një mbarimit nonslippery dhe të ndryshme për projekte të mëdha. Kjo përfunduar duket e bukur në granit të zi.

Flamed granit të zi është shumë popullor në mesin e ndërtuesve dhe arkitektëve pasi ajo është më e njëtrajtshme dhe të duket e bukur në mbarimit flamed. Ka shumë granites zezë e cila mund të flamed duke përdorur makina të ndryshme automatike dhe tradicionale. Këtu ne do të ju tregojnë më të mirë 5 granit Flamed black.

Rajasthan Black

Flamed Rajasthan Zi është ngjyra më popullore në granit në mbarimit flamed. Kjo granit është më e lirë se të gjithë granit të zi nga India. Karakteristikat fizike të këtij granit bëjnë atë ideal për të përfunduar flamed. Kjo është një granit të errët, e cila merr Flaming shumë të mirë. Kjo është një granit i lirë dhe flakë mbi sipërfaqen e këtij materiali nuk ka marrë përpjekje shtesë. Ju thjesht mund të djegë këtë granit duke përdorur makineri themelore. Ajo duket e bukur në pavers flamed, kate në natyrë, dhe muret. Ne kemi bërë disa projekte të flamed Rajasthan Zi granit në Evropë dhe Azi.

Galaxy Black

Galaxy zezë është gjithashtu një zgjedhje popullore për granit flamed zi. Kjo granit është granit errët në dispozicion në Indi. Që nga ajo ka argjendin dhe specks artë në të gjithë sipërfaqen, Ne nuk mund të gjykojë terrin në sipërfaqe të lëmuar. Kur sipërfaqja është djegur ajo vjen nga një material shumë të errët dhe të ndryshkur. Ju mund ta përdorni atë në të brendshme, si dhe aplikimin e jashtme. Linjat e hollë në fshehur galaktikë në procesin e Flaming dhe ju merrni një sipërfaqe homogjene me specks të vogla të arta dhe materiale të errët ngjyrë.

absolute Black

Absolute Black është një material i shtrenjtë, por shumë papastërtitë e kësaj granit fshehur të thjeshtë në procesin e Flaming. Kjo është një granit shumë e vështirë dhe merr waterjets të veçanta për të marrë e zjarrta të mirë në sipërfaqe. Absolute Black flamed sipërfaqe është përdorur për të bërë kate në natyrë, veshja mur dhe ajo është përdorur edhe për të bërë countertops leathered. Kur e keni përdorur lëkure gërryes në sipërfaqen e granit flamed, kjo ju jep rezultatet më të mira.

G20 Black

G20 zezë është gjithashtu një granit errët indian me një sipërfaqe e cila merr zjarrta mirë. Pikat e sheqerit të këtij bukur fshehur granit të zi gjatë zjarrtë në sipërfaqe dhe kjo duket qartë dhe të errët pas zjarrtë. Flamed G20 Black Granit është më pak e shtrenjtë se granit absolut të zi dhe ajo mund të përdoret në projekte të mëdha. Ka një ndryshim të vogël në flamed granit absolut të zi dhe G20 zi. Ju mund të përdorni flamed G20 në përdorime të ndryshme të tilla si dekorimin e murit, monumentet, pavers etj.

Fish Black

Fish Zi është një granit i ri nga India, ky granit po fiton popullaritet shumë shpejt. Gjëja më tërheqëse është çmimi i këtij granit bukur. Kjo granit merr flakë e ngjashme me Rajasthan Zi granit. Kjo granit bukur e zezë ka peshq të bardhë me ngjyrë në model, e cila duket e bukur pas procesit të ndezur. Ju mund të përdorni këtë gur në dekorimin e murit, monumentet, dhe përdorimin e të tjera dekorative.

Ju mund të përdorni flamed Zi granit në projekte të mëdha zona e hapur dhe dysheme. Këto granites errëta janë të pazëvendësueshëm me çdo gur dhe kjo është pronë unik në lidhje me këto. Ju mund të përdorni ndonjë prej këtyre granit të zi për përmasa të mëdha dhe projekte të vogla personale. Ne gjithashtu kemi lloje të ndryshme të granit në dispozicion në mbarimit flamed. Ju mund të mësoni më shumë për procesin e zjarrtë këtu.