Granit Elegant White për kuzhinën tuaj

Nëse jeni duke planifikuar për të dhënë kuzhinës tuaj një vështrim të ri, ne ju sugjerojmë të përdorni të bardhë granit. Bardhë është zgjedhja më e përdorur dhe të njohura për çdo kuzhinë moderne Countertop. Granit është përdorur për ngjyra të ndritshme që i jep çdo kuzhinë një vështrim të ri dhe të pastër. Granit Bardhë është përdorur për të bërë Kuzhinë countertops dhe Kuzhina & parket. Këtu është lista e granit mirë e Bardhë për kuzhinën tuaj.

Kashmir White granit

Kashmir White granit Kitchen

Kjo Granit është një nga granit më popullore për parket, veshja mur, countertops kuzhinë, worktop, dhe pllaka Backsplash. White granit Kashmiri është një granit uniforme dhe homogjene. Ajo i jep Kuzhinë një vështrim magjepsëse elegant dhe i butë. Kjo granit është shumë i fortë në natyrë dhe nuk ka Pinholes. Ajo është e ngrohjes dhe të ftohtë rezistente, dhe ju mund të përdorni Kashmir White granit në dysheme dhe kuzhinë në krye.

White River granit

White River granit Countertop Kuzhina

White River është një tjetër popullor White granit nga India, Ajo është përdorur shumë në marrjen Kuzhina Countertops. The White River granit duket më e bukur me gri dhe kafe kabinetet Kuzhina. White River Granit mund të përdoret në parket si 60×60 ose 24″ x 24″ pllaka. tjegull të ngjashme dhe countertop do të bëjë një kombinim modern elegante për kuzhinën tuaj.

Alaska White granit

Alaska White granit Countertops Kuzhina

Alaska Bardhë është një granit i ri nga India. Ju mund të përdorni këtë granit mahnitëse me kabinetin e kuzhinës kafe dhe qershi. The Alaska White granit ka një sfond të bardhë me arna kafe dhe të zezë. Kjo granit është një material premium, megjithatë, instalimit të këtij granit është gjithmonë më mirë se në krye të kuzhinës mermeri të bardhë. Ju do të duan të shohin Alaska Bardhë granit në kuzhinën tuaj.

Moon White granit

White moon granit Countertops Kuzhina

Moon White Granite ose Kashmir Pearl Granit është një zgjedhje e shkëlqyer për të mesëm të buxhetit Kuzhina. Kjo është një granit të bukur të bardhë dhe shumë e rekomanduar për kuzhinë me cilësi të lartë. Ju mund të përdorni Moon White granit në dysheme, si dhe. 60×60 dysheme me pllaka e Hënë Bardhë granit janë shumë të mira për dysheme e Kuzhina. Ju gjithashtu mund të përdorni mun granit bardhë në backsplash, parket dhe Kuzhina krye.

Platinum White Granit

Platinum White granit Countertop

Nëse jeni në kërkim për një kosto të ulët, granite sipërfaqe premium, Kjo është alternativa më e mirë për ju. Ju mund të përdorni Platinum Bardhë granit në një projekt të madh komercial, përdorim në shtëpi dhe përdorimin luksoze, si dhe. Platinum White granit është një granit sipërfaqe shumë premium. Luna Pearl është një emër alternativ i P Bardhë granit.

Ajo nuk ka nevojë për ndonjë lloj të trajtimit apo nënshkrimin. White granit Platinum është një prej gurit të preferuar për projekte të mëdha për shkak të kostos së ulët të mirëmbajtjes dhe çmime të lira ulje.

nderuar përmend

Në Flodeal Inc, ne kemi bërë dhe të eksportit të gjitha llojet e Kuzhina Countertops në shumicë. Një enë përmban përafërsisht 260 countertops. Ju mund të bleni countertop granit në shumicë nga ne.