Si gjelbër pllaka mermeri apo Verde Guatemala pllaka janë bërë?

mermeri të gjelbër ose i njohur zakonisht si Verde Guatemala është një mermer nga India. Kjo mermer është një nga mermeri më popullore indiane. The Green Marble është quarried në Qytetin Rishabhdeo në shtetin indian të Rajasthan. Kjo është quajtur edhe Kesariya Ji gjelbër ose e gjelbër Udaipur Marble, siç është quarried në Udaipur dhe Kesariya Ji (Hriisbdeo).

Gjelbër Quarry Marble

Gjelbër Quarry Marble

Prerje blloqe mermeri Gjelbër / Verde Guatemala Marble

Blloqe të gjelbër mermeri janë të prerë në Gang multiblade pa makina. Makinat janë bërë për të ulur madhësinë e ndryshme të blloqeve. Për të bërë pllaka të gjelbra mermeri, ne përdorim blloqe të vogla për të bërë pllaka në mermer e gjelbër pasi ajo është me kosto efektive dhe ne mund të kalojë në margjina për ju. Madhësive përgjithshme të blloqeve janë 15-160 cm x 160 – 180 cm x 240 – 280 cm, por për të bërë pllaka ne i përdorim blloqe në madhësinë e 65-90 cm x 65-100 cm x 180-240 cm. Blloqet e vogla janë më të lira se sa blloqe të mëdha. Ne gjithashtu e përdorin blloqe plasaritur për të bërë pllaka e mermeri Gjelbër, Ne të prerë pjesën e plas para ngarkimit atë në Gang pa makinë dhe për të hequr pjesën e plasaritur në mënyrë që ne mund të merrni të freskëta dhe të luftojnë më pak material.

Blocks prej mermeri të gjelbër dhe Verde Guatemala mermeri

Blloqe mermeri Gjelbër

Prerja e blloqeve është bërë sipas kërkesave të rendit. Nëse disa nevoja 10 mm pllaka, blloqet janë prerë në trashësinë e 15 mm (më pak se kjo, pllakë do të thyejnë), në qoftë se keni nevojë për 20 mm pllaka, Ne prerë blloqe në 20 Trashësia mm dhe në qoftë se kërkesa juaj është 30 mm tjegull, ne do të presim atë në 30 mm trashësi. Me këtë proces, ne kemi marrë të pllakave të para të rastit të Verde Guatemala në trashësi të ndryshme të tilla si 1.5 cm, 2 cm, dhe 3 cm.

Marble gjelbër ose Verde Guatemala Marble Slab Polishing

Pllaka prerë e mermerit Gjelbër merr polish në makinat automatike. Makinat zakonisht kanë 16 kokat për të polish sipërfaqen unpolished e Verde Guatemala mermeri. Çdo kokë përdor lloje të ndryshme të gërryes lustrim për të marrë të lartë. Këto krerët janë mbledhur në linjë për lustrim. Në kohën e vjetër, njerëzit përdorin për të polish mermer në luçiduesit dorë, e cila ka një kokë të vetme. Ajo gjithashtu mund të merrni lustrim mirë. Problemi më i madh me luçiduesit vetme kokë është, ai konsumon kohë. Ajo mund të vonojë projektet.

Gjelbër pllakë mermeri

Pllaka mermeri e gjelbër

Gjelbër Marble është një gur shumë e vështirë gjarpri dhe merr lustrim shumë të mirë. Pllaka lëmuar janë përdorur përgjithësisht për parket dhe veshja mur në një zonë të madhe. Të gjitha pllaka janë të rafinuar në librin përputhet formate.

Përgatitja e pllakave të mermeri Gjelbër

Atje jane 3 llojet e trashësisë në pllaka mermeri e gjelbër, 1 cm, 2 cm, dhe 3 cm. Llojet e ndryshme të projekteve kanë kërkesa të ndryshme të madhësive të, Këta të katër janë të madhësive më të zakonshme:

Gjelbër Tile Mermer

Pllaka mermeri e gjelbër

Gjelbër Marble Tile 60x30x2 cm

Pllaka në madhësinë e 60x30x2 cm janë të madhësisë më të zakonshme në dispozicion në mermer të gjelbër. Këto pllaka janë përdorur përgjithësisht për dysheme.

Gjelbër Marble Tile 60x60x 2 cm

Kjo madhësi është përdorur në përgjithësi për një dysheme të madhe të projektit dhe ku klienti ka nevojë për pllaka katrore me madhësi për dysheme.

tjegull kalibruar 24″x12″x 1 cm

pllaka kalibruar prej mermeri të gjelbër janë përdorur për mur veshja shumti. Këto janë pllaka hollë dhe në qoftë se ju jeni duke e përdorur atë në parket ajo do të thyejnë. Gjithashtu, pllaka në 1 trashësi cm janë shumë të mira për të veshja e murit, ata janë të lehtë se 2 pllaka cm.

Tile kalibruar 24″x24″x 1.2 cm

Këto pllaka janë përdorur për veshja mur në një zonë të madhe. Pllaka Tile e 1 cm në një madhësi të tillë të madhe mund të thyer, kështu që ne të mbajë trashësinë e 1.2 cm.

Përveç nga lart pllakave në Verde Guatemala mermer jeshil janë gjithashtu në dispozicion në madhësitë e mëposhtme :

  • 60x40x2 cm & 3 cm
  • 40x40x1 cm, 2 cm & 3 cm

Në Flodeal Inc, Ne të siguruar që ju të merrni pllaka të cilësisë më të lartë të gjelbër mermeri për kërkesat tuaja. Pllaka janë të paketuara në arka druri dhe kemi mbyllur plastike mbi arka për të shmangur çdo lloj pluhuri në arka. Gjithashtu, pllaka janë vendosur në mënyrë të tillë që ju të merrni pllaka siç ishte në tavolinë prerjes. Ne prodhojnë 8-10 kontejnerët e pllaka mermeri të gjelbër çdo muaj. Ne gjithashtu të bëjë hapa, risers, madhësive të prerë në mermer të gjelbër për punën në projekt. Ju mund të na kontaktoni këtu për të blerë Verde Guatemala pllaka e gjelbër mermer nga India.