Si për të importuar countertops kuzhinë nga India?

Import granit mermer kuarc countertop india

Ju mund të importojë Kuzhina Countertops e mermeri, granit, dhe kuarc direkt nga India. Ne bëjmë readymade countertops kuzhinë në 2 cm dhe 3 trashësi cm. Ju mund të na dërgoni madhësive. Ju mund të bleni countertops në madhësi të sakta dhe mbarimit të lartë.

Granit Mermer dhe kuarc Kuzhina Countertops janë thelbësore për çdo kuzhinë moderne në Shtetet e Bashkuara.

rreth 88% e familjes amerikane përdor kuarc, 83% nga familja amerikane përdor granit dhe 66% uses Marble as the main component for their Kitchen Countertop.

Ju mund të blejnë këto lloje të countertops nga India:

Countertops granit

Countertops granit janë të forta dhe pothuajse zeroja prova.

Këto krye janë gjithashtu të motit dhe heatproof. You can buy Granite countertops from India in different colors and variations.

Në këtë moment ne jemi duke bërë vetëm disa ngjyrat e Kuzhina Countertops, por në të ardhmen e afërt, ju mund të bleni pothuajse të gjitha ngjyrat e granit nga India me madhësi Kuzhina countertop dhe e mbarimit :

 • Alaska White
 • Antique White
 • Blue Dunes (blue Celeste)
 • Marine Black
 • Crystal Yellow
 • New Imperial Red
 • Blue Flower
 • Monte Cristo
 • Platinum White
 • Rajasthan Black

Granite has a rich beauty that few other countertop materials can match. Atmosferë përjetshëm dhe apeli i countertops granit hipnotizoj.

All lartpërmendur countertops granit mund të marrë kuzhinën tuaj të kualitetit të lartë në nivelin e ardhshëm me sy. Ju mund të blejnë këto countertops në 2 cm dhe 3 trashësi cm.

Një enë mund të mbajnë deri në 250 copë 8-8.5 këmbët x 26 inç x 2 cm ose 160 copë 3 cm countertop trashë.

Countertops mermer

Countertops Mermer janë të njohur për bukurinë dhe prekje të butë. Altho këto nuk janë aq të forta sa granit, por ka disa materiale që mund të bartë gërvishtjet dhe merr lustrim të lartë. Ju mund të bleni countertops e mëposhtme premium cilësi mermeri nga ne:

 • Fantasy Brown
 • River Blue
 • Mercury White
 • Mercury Black
 • Akrepi
 • Vernon White
 • gjelbër Rainforest
 • Brown Rainforest
 • Golden Rainforest
 • Black Marinace

Marble ofron bukuri spektakolare e shoqëruar me rezistencë të lartë të ngrohjes dhe rezistenca zeroja. countertops mermeri tona janë më të quartzite dhe më pak mermer.

Quartzite nuk është vetëm një material shumë të vështirë, por edhe merr lustrim shkëlqyer. Marble countertops provide necessary luxury to any modern Kitchen.

One container of marble countertops can carry up to 260 pieces of the size 8-8.5 këmbët x 26 inç x 2 cm dhe deri në 170 copë 3 trashësi cm.

Countertops kuarc

Ne bëjmë pllakave me cilësi të lartë kuarci si për kërkesat e klientëve. Makinat italiane bëjnë sipërfaqja e pllakë shumë i lëmuar dhe me shkëlqim.

Ju mund të na dërgoni mostrat e materialit të kërkuar dhe ne mund të bëjë pllaka kuarci si për udhëzimet tuaja. ka me qindra e mundësive në countertops kuarc.

Kuarc Countertops janë të shtrenjta, por me vlerë të çmimeve. Këto janë të forta dhe të përshtatshëm.

Countertops kuarc kanë veti të ngjashme me Granite kur bëhet fjalë për forca të ngjashme duket për mermer, kur është fjala për bukurinë.

A normal 20 enë këmbët mund të kryejë 270-280 pjesë të countertops readymade kuarc në 2 trashësi cm dhe rreth 175 copë 3 trashësi cm.

përpunim & prerje

Përpunimi dhe prerja e countertops janë bërë në makineri e fundit automatike. Këto makina mund të jap materiale me shkëlqim të lartë dhe madje edhe sipërfaqe.

Ura machine shkurtimet gurin në kënde të sakta. Të countertops janë formohem në skajet e ndryshme, si për kërkesat.

ngarkim

Loading nga countertops me cilësi të lartë është bërë me mënyrën delikate. Ne bëjmë paketim në kuti polisterol dhe arka druri për të shmangur çdo lloj të chipping ose dëmtimit në sipërfaqe dhe edges.

Të countertops janë të mbështjellë në një fletë plastike për mbrojtje më të mirë të sipërfaqes. pas mbështjellës, ajo është futur në arka me mënyrë shumë delikate. Ju mund të shkarkoj arka përdorur makineri dhe forklifts.

Ju mund të importojë të gjitha materialet e mësipërme në një enë. Ne mund të përzierje deri në 5 llojet e materialeve në një enë. Kjo ju jep një liri për të zgjedhur ngjyra për kërkesat tuaja dhe të aksioneve.

Madhësive të countertops mund të ndryshojnë si për kërkesat e klientit. Disa klientë duan countertops më të gjata, ndërsa disa nevojave më të shkurtër. Ne mund të bëjë deri në 106″ Gjatësia në countertops me të gjitha profilet e mundshme anësore.

Nëse jeni duke planifikuar për të importuar countertops nga India, ju mund të na dërgoni email në info@flodeal.com me kërkesat tuaja.