Marble gjelbër ose Verde Guatemala Marble nga India

Green Marble stone or Verde Guatemala Marble is a serpentine stone from India. There are many names of this stone such as Forest Green, Empress gjelbër, Jade gjelbër, Jeshile të errët, drita e gjelbër, dhe Emerald gjelbër. emra të ndryshëm shfaqin modele të ndryshme dhe ngjyra e këtij mermeri. Kjo është një zgjedhje popullore për të bërë kate, Bathroom, Countertops Kuzhina, Wall veshja, monumenteve etj. Ju mund të përdorni pllakë dhe pllaka të mermerit të gjelbër në aplikimet brendshme dhe te jashtme.

Gjelbër Marble Verde Guatemala

Kjo është një mermer me çmim të ulët dhe në dispozicion në pllakë, pllaka, blloqe, shkallët, bazament. The Quarries of this green stone are located in the beautiful city of Udaipur. Emri Udaipur mermeri e gjelbër dhe Rajasthan mermer jeshil janë për shkak të vendndodhjes.

Atje jane 6 llojet e këtij mermeri :

  • Jeshile të errët Marble
  • drita e gjelbër
  • Forest Green
  • Empress gjelbër
  • Rainforest gjelbër
  • Emerald gjelbër

Vendi ku guroret janë të vendosura është emëruar pas një hindu dhe Jain hyjni Shree Rishabhdeo Ji. Ka me qindra e guroreve të këtij mermeri në Udaipur, të cilat prodhojnë blloqe me cilësi të lartë.

Rainforest guroret gjelbër mermerit janë të vendosura në Bidasar Tehsil e rrethit Churu. Ka rreth 20 guroret e Rainforest Gjelbër. Kjo mermeri është gjithashtu një gur gjarpri, por natyra e Bidasar Green është krejtësisht e ndryshme nga Udaipur Gjelbër.

Jeshile të errët

Jeshile të errët Marble është një mermer ngjyrë shumë të errët. Ngjyra e gjelbër e kësaj mermer është shumë e errët dhe me model pyjeve. Kjo është më e fortë në mesin e të gjitha mermer ngjyrë jeshile. Për shkak të ashpërsisë, ajo merr lustrim mirë. Kjo është pak e brishtë në natyrë dhe nganjëherë ka nevojë për rrjeta më pasme Ju mund të përdorni këtë mermer në banjo Kuzhina dhe veshja mur. Disponueshmëria e këtij mermeri është më pak se mermer të tjera të gjelbër me ngjyrë. Ju mund të kontrolloni mermer jeshile të errët këtu.

drita e gjelbër

Si emri sugjeron, ajo është një dritë ngjyrë gur mermeri të gjelbër nga India. Ngjyra e këtij mermeri është shumë e lehtë në krahasim me Greenstone të tjera nga India. Kjo është një mermer me ngjyrë të ndritshme dhe ju mund ta përdorni atë për të bërë kate dhe në krye të kuzhinës. Ajo ka dy modele, një është më e thjeshtë dhe një tjetër është me model pyjeve. Ka venat pak të bardhë në këtë mermer. Ju gjithashtu mund të përdorni këtë gur në veshja dhe dritare prag.

Forest Green

Forest Green është një medium për të dritë ngjyrë gur të gjelbër. Ju mund të shihni modelin e pyll të dendur në këtë mermer. Baza e këtij mermeri është e gjelbër të mesme dhe qindra e venave mini dhe kuti ndërpritet njëri-tjetrin. Ngjyra e venave është e ngjashme me ngjyrën e sfondit. Forest Green është një nga mermeri premium gjelbër. Emri popullarizuara të këtij mermeri është Verde Guatemala Marble.

Ky gur i bukur e gjelbër është përdorur gjerësisht si parket, countertops, shkallët, pllaka, treads, pragjet dhe dritare sills në mbarë botën.

Empress gjelbër

green Empress është një mermeri shumë e errët ngjyra. Kjo është pothuajse një mermer të zi. Ky gur ka sfond të gjelbër të errët me venat e bardhë dhe dritën jeshile model tipit web. Emrat alternative të Perandoreshës gjelbër janë Web gjelbër dhe Spider Gjelbër.

Kjo mermer është përdorur kryesisht si veshja mur banjo dhe parket. Ju gjithashtu mund të përdorni këtë mermer në kuzhinë countertops dhe dysheme.

Rainforest gjelbër

Rainforest Green është gjithashtu një gur gjarpri, karierat e këtij mermeri janë në Bidasar. Ajo mori atë për të përmendur si Bidasar e gjelbër nga vendndodhja. Ky është guri më të bukur të gjelbër në dispozicion. Ju mund të përdorni këtë mermer në marrjen në krye të kuzhinës, parket, veshja mur etj. Shumica e njerëzve e përdorin këtë gur në mur veshja. Libri pllaka përputhet e këtij mermeri duket e bukur në muret e ngrënie, dhomen e ndjenjes dhe banjo.

Emerald gjelbër

Smerald gjelbër është një mermer më e thjeshtë nga India. Sfondi i këtij mermeri është medium të gjelbër të errët me një model minimale. Kjo është një gur shumë i dobishëm për të bërë parket fushë të madhe dhe muret. E gjelbër Emerald është quajtur edhe si Udaipur Green dhe Rajasthan gjelbër. Pllaka e smerald gjelbër janë shumë të popullarizuara për shkak të modelit uniforme.

Pllaka e indian mermeri Gjelbër

Ne prerë pllaka e mermerit Verde Guatemala në gangsaw multiblade dhe lustrim të Automatike polisher. Madhësia e përgjithshme e pllakë është si në vijim :

pllaka të vogla 2 cm / 3 cm – gjerësi 90 cm të 120 cm x Length 180 cm të 240 cm
pllaka të mëdha 2 cm / 3 cm – gjerësi 130 cm deri x Length 240 cm deri

Pllaka e mermerit Gjelbër

Ne prerë dhe procesi pllaka në një fabrikë Automatik. Ne gjithashtu kemi pllaka ekskluzive mermeri të gjelbër në mbarimit kalibruar lëmuar në dispozicion. Në vijim janë të madhësive të njohura në dispozicion me ne :

610x305x10 mm610x610x12 mm
305x305x10 mm
400x400x10 mm
600x300x20mm / 30mm
600x600x20 mm / 30mm
800x800x20 mm / 30 mm
800x400x20 mm / 30 mm

Këto madhësive japin kate, muret, dhe banjo një look ekzotik.

përdorimet

Kjo është një shumë qëllime mermer dhe përdorime të përgjithshme janë si në vijim:

parket: You can use green marble in high-quality flooring by using slab and tiles. Kjo nuk është vetëm një mermeri shumë e bukur, por edhe një mermer shumë të fortë dhe homogjene. Ajo do të japë një vështrim të ndritshme dhe të shkëlqyer për dysheme tuaj. pasqyrë lëmuar kate të kualitetit të lartë mund të shihet në pesë yje hotele të ndryshme në Udaipur dhe zonat e afërta. Që kjo është një gur vështirë, si rezultat ajo merr lustrim shumë të lartë.

Countertops Kuzhina: countertops bukura në Forest Green dhe Spider gjelbër janë shumë të njohura. Këto countertops janë me vlera të larta ASTM dhe përdoret në lloje të ndryshme të buzë profileve.

Wall veshja: You can use Green marble tiles and slabs for wall cladding. Rainforest Gjelbër përdoret posaçërisht për të bërë muret e bukur. Ju gjithashtu mund të përdorni rainforest dhe gjelbër Empress në krehur përfunduar për muret e tua. Është do t'ju japë një mbarimit të shkëlqyer dhe sy premium. Kjo është një gur shumë e vështirë, Për shkak të kësaj ajo merr manikyrin e shkëlqyer. mirë, Muret lëmuar duken bukur. Gjithashtu, polish nuk zhduket lehtë, ju mund të gëzojnë të përfunduar të shkëlqyer për një kohë të gjatë.

Përveç këtyre, ju gjithashtu mund të përdorni atë për Historik Rastet, hapat, risers, Dritaret Sills dhe dysheme në natyrë.

Gjelbër Marble është një gur të tillë të bukur se ajo ka qenë përdorur në Kombet e Bashkuara’ Asambleja e Përgjithshme. Ju mund të shihni glimpses e këtij guri natyror e gjithë bota në xhami, Kishes, Temples, kuvendet dhe ndërtesa të lartë fund. Mermer Indian Green është një prej gurit më të bukur dhe gjerësisht në dispozicion të gjelbër. Të gjitha këto ngjyra janë përdorime për shumë qëllime duke filluar nga dysheme të veshja. Ju mund të blej pllaka të cilësisë premium dhe pllaka në këtë gur të bukur të gjelbër nga ne, ne jemi kryesor eksportues dhe prodhues të pllakave, pllaka dhe madhësive përshtatura në këtë gur.

Nëse ju nuk jeni të sigurt në lidhje me mermer e gjelbër, ju mund të përpiquni mostrat e këtij guri me Alaska Bardhë granit, Fantasy Brown granit, Crystal granit Yellow apo materiale të tjera nga veriu India.