Më Populloret Natyrore Stones në Federatën Ruse

Rusia është një treg shumë i madh për të Industrisë Indian Natyrore Stone. Populli rus si gurë natyror nga India. Ka shumë gurë natyror nga India, të cilat janë të njohur në tregun rus dhe CIS, këtu ne do të diskutojmë gurët më të njohura natyrore në Rusi, të cilat furnizohen nga India. Ne kemi përgatitur këtë listë në bazë të rendit të marra nga klientët tanë rusë, si dhe kërkesat e pranuara në faqen tonë të internetit.

Marble Popular Indian në Rusi

Homeowners ruse kanë një zgjedhje shumë të mirë të mermerit nga India, ata blejnë premium mermer Indian. Following are the most Popular Indian Marble in Russia :

Verde India Marble

Verde India Marble

Mermer Verde India apo mermeri e gjelbër është një nga më të popullarizuar Indian gjelbër Marble në Rusi. Kjo mermer është quarried në Udaipur Rajasthan. Madhësia më të njohura është 60x30x2 cm & pllaka të rastit në 2 dhe 3 trashësi cm. Kjo është përdorur në përgjithësi për dysheme, sills dritare dhe mur banjo veshja në Rusi.

Rainforest Brown Marble

Rainforest Brown Marble

Mermer Rainforest Brown ose Bidasar Brown Marble është një zgjedhje popullore për mur veshja dhe Kuzhina Countertops në Rusi. Kjo granit është gjithashtu shumë e përdorur në banjo. Madhësive të njohura në Rainforest Brown mermeri janë pllaka të mëdha dhe 60x30x2 cm. Kjo mermeri është gjithashtu në dispozicion në 305x305x10 mm dhe 610x305x10 mm, e cila është gjithashtu një madhësi të njohura në tregun rus.

Rainforest Gold

Rainforest Gold Marble

Rainforest Gold Marble është gjithashtu një prej mermeri premium nga India, i cili është shumë popullor në Rusi. Kjo mermer është quarried pranë Qarkut Churu të Indisë. Ajo është quajtur gjithashtu Bidasar Gold Marble. Homeowners rusë përdorin këtë mermer për mur veshja, sills dritare, dhe backsplash për kuzhinë Countertops. Mermer Bidasar Gold është në dispozicion në pllaka 2 cm dhe 3 cm si dhe pllaka në madhësinë e 60x30x2 cm, 305x305x10 mm, 610x305x10 mm.

Rainforest gjelbër Marble

Rainforest gjelbër Marble

Një mermeri të bukur të gjelbër me vija ngjyrë gështenjë i cili kryqëzon. Kjo mermer ka fituar një reputacion shumë të mirë për të qenë një nga mermere më të bukura në dispozicion. Rainforest gjelbër ose i njohur zakonisht si Bidasar gjelbër Marble është një nga mermere më të njohura në Rusi. Kjo është përdorur për banjo Kuzhina, claddings mur, dhe banjo. Mermeri Bidasar gjelbër është në dispozicion në Big pllakave, pllaka lëmuar, dhe countertops madhësive.

Granit Popular Indian në Rusi

Granit janë gurë shumë të fortë natyrore dhe përdorur për të bërë Kuzhina Countertops, parket, memoriale dhe veshja mur. Granite Indian janë shumë të njohur në Rusi dhe vendet e CIS. Ne kemi pas granit me ne të cilat janë shumë të njohura në tregun rus.

New Imperial Red Granite

New Imperial Red Granite

New Imperial Red Granite është shumë popullor në tregun rus, si dhe vende të afërta. Kjo është një granit të ndritshme me ngjyrë të kuqe nga India. Madhësia më të popullarizuara të këtij granit është 60x30x1.8 cm. Kjo është përdorur në përgjithësi për dysheme dhe mur veshja. Ne gjithashtu të bëjë New Imperial Kuq granit në pllaka të vogla dhe pllaka madhësi gangsaw.

Absolute Black granit

Absolute Black granit

Premium Cilësia Absolute Black Granit është pa asnjë dyshim granit më popullor në Rusi. Kjo është granit ngurta zi me flecks shumë të bukura argjendi të cilat janë të padukshme nga pak distancë. Madhësia më të njohura për Absolute Zi granit në Rusi është 60x30x1.8 pllaka cm. Ka gjithashtu një kërkesë për 1.5 pllaka cm në këtë granit. Këto madhësi janë përdorur për dysheme dhe mur veshja. Nuk janë të madhësive të ndryshme të tilla si 100×80 cm të njohura edhe në trashësi të ndryshme, e cila është përdorur për të bërë përmendoret dhe monumentet.

Black Galaxy granit

Black Galaxy granit

Black Galaxy Granit është një nga granit më të njohura nga India. Tregu rus blen këtë granit shumë. Në Rusi, ky granit është përdorur kryesisht për të bërë të lartë në fund countertops kuzhinë. Kjo është një granit shtrenjtë dhe Importuesit ruse në përgjithësi blej Me cilësi të lartë Black Galaxy Granite. madhësive të njohura për këtë granit është pllaka Big Jumbo në 2 dhe 3 cm, pllaka Counter në 2 dhe 3 cm dhe pllaka në madhësinë e 60x30x1.8 cm të cilat janë përdorur për parket.

Tan Brown

Tan Brown granit

Tan Brown Granit është një zgjedhje popullore për parket në natyrë, Countertops Kuzhina, veshja mur në Rusi. Kjo është një nga granit më të njohura në tregun rus. Madhësia e 60x30x1.8 cm është madhësia më popullor në Tan Brown granit. Ky granit është në dispozicion në lëmuar & Finishing Flamed. Mbarimit Flammed është përdorur gjerësisht në projekte të mëdha. Që nga Tan Brown granit është më uniforme Brown granit, ajo është përdorur shumë në projekte të mëdha, ku nevoja është i granit kafe.

Të gjitha më lart gurë natyror kanë fituar reputacion shumë të mirë në mermer dhe granit tregun rus. Këto gurë natyrore janë provuar të denjë në klimë të ftohtë e Rusisë.