8 Metoda të thjeshta për të kontrolluar cilësinë e Zi Galaxy granit!

Quality Kontrollimi Black Galaxy granit

granit Zi Galaxy është një gur me lloje të ndryshme të varieteteve. Kjo është gur shumë e vështirë për një blerës të ri. Nëse jeni duke planifikuar për të blerë Black Galaxy granit, ajo është me të vërtetë shumë e rëndësishme për ju për të kontrolluar cilësinë e materialit jeni duke marrë.

Kjo granit është quarried në Indi, dhe përpunimi është bërë edhe në Indi. Dikush mund të ketë një ide shumë themelore në lidhje me cilësinë pas inspektimit bllok, por vetëm inspektimi paraprakisht mund të ju ndihmojë të gjeni cilësinë e dëshiruar në këtë granit.

Këtu ne të fillojë, si për të kontrolluar cilësinë e granit të zi galaktikë.

Quality Kontrollimi in Black Galaxy Granit pllaka

Kontrolluar madhësinë pllakë e Zi Galaxy granit.

Pllaka janë materiali i cili ka madhësive të rastit, në Galaxy Granite nuk janë duke ndjekur llojet e pllakave në dispozicion :

  • 50 cm deri x 140 cm deri Random pllakave
  • 65 cm deri x 180 cm deri Random pllakave
  • 65-90 cm x 240 cm deri Random pllakave
  • 150 cm deri x 260 cm deri Random pllakave
  • 180 cm të 210 cm x 280 në 330 cm Random Slabs

pllaka të vogla janë gjithmonë më të lira se pllaka të mëdha dhe më të gjatë. Madhësia e përgjithshme e pllakave të cilësisë standarde është 65 cm deri x 180 cm deri në pllaka kundër dhe 180 cm deri x 280 cm deri në pllaka të prera nga makina gangsaw.

Trashësia Variation

Pllakë dhe pllaka e Zi Galaxy granit janë në dispozicion në 2 cm dhe 3 trashësi cm. Para multi-teh prestar vogël, e cila shkurton madhësi counter pllaka e Zi Galaxy granit, variacioni i përgjithshëm trashësia ishte 2 në 3 mm në trashësi. Që nga pllaka Counter janë përdorur zakonisht për të bërë countertops kuzhinë, kështu që nuk ishte një çështje e madhe në lidhje me trashësinë. Por pas prestar të multi-teh, ndryshimi është rreth 1 mm. Nëse ka shumë ndryshim në trashësi, atëherë çmimi shkon poshtë.

Variacioni në Galaxy modeli

Black Galaxy Granit ka një shumë të ndryshme në dispozicion me ndryshim në modelin galaktikë, për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni faqe Black Galaxy Granite produkt këtu. Variacioni vogël shkon për çmime të larta. Ky është një proces pak më të vështirë ashtu si kontrolluar linjat në materialin. Ajo ka nevojë për një pak njohuri shtesë e granit.

Kontrolli Line

Lines luan një rol të madh në përcaktimin e çmimit të Zi Galaxy granit. Ka shumë lloje të linjave të paraqiten në materialin galaktikë. Ju mund të përcaktojë cilësinë e granit të zi galaktikë nga numri i linjave të shfaqet në materialin. Materiali i parë zgjedhje nuk ka asnjë linjë të dhe materialet e cilësisë komerciale kanë disa linja të zezë dhe të bardhë në materialin.

Bend në pllaka

Bends janë shumë të këqija për çdo lloj materiali, jo vetëm Black Galaxy granit. Bends janë një shembull i përpunimit të dobët të materialit. Ju mund të kontrolloni bëj në Galaxy granit duke shënuar me një shkallë të 3 këmbë në pasme e materialit.

Quality Kontrollimi in Black Galaxy granit Pllaka

Right Angle Prerje

Pllaka janë në përgjithësi të një cilësie të mirë për shkak të klasifikim, por ndonjëherë edhe materialet e mira kanë problemin me kënd të drejtë të pllakave. Në qoftë se pllaka nuk janë të prerë si duhet, ata mund të kenë probleme kënd të drejtë. Problemi i kënd të drejtë është aq i madh sa problemit Bending në pllaka. Për të shmangur problem të tillë, Ne të prerë të gjitha materialet tona në makinat e automatizuar disk të dyfishtë. Këto makina na mundësojnë për të arritur një kënd 90-shkallë.

Edges

Skajet e Galaxy pllaka kanë problemin e chipping. Pllaka chipped duken shumë të shëmtuar nga skajet. Ky problem ndodh për shkak të përpunimit të dobët dhe paketim. Siç kemi prerë pllaka në makinat automatike, ne nuk do të përballen me probleme të tilla, Përveç që ne të sigurohemi gjatë paketim, që ju të merrni një e parë të paketuar materiale të klasit në dërgesat tuaja. Ne nuk ngarkesës pllaka lirshme.

lustrim

Lustrim i pllakave Galaxy granit janë bërë në makinat automatike, kështu që nuk ka asnjë shans për lustrim të keq. Ju mund të arrijë lustrim shumë të mirë në luçiduesit vetme kokë, si dhe, por pastaj ju duhet të aplikoni të gjitha Lëndë gërryese mbi materialin. Procesi i një kokë të vetme është shumë i ngadalshëm në krahasim me multi-kokë lustrim makina.

pllaka Galaxy nuk kanë një problem në lidhje me linjat që nga material vijë është hequr nga ngarkimit. Por në qoftë se dikush në kërkim për më pak çmimeve galaktikë granit, ai me siguri mund të blejë materiale pak me çmim me linjat, variacion galaxy, dhe material jo i rregullt trashësi.

Nëse gjeni ndonjë problem tjetër në materialin galaktikë, ju mund të na shkruani në info@flodeal.com, Ne me siguri do të vini re shqetësimin tuaj dhe të publikojë në faqen tonë të internetit.