më i lartë 12 Popular Natural Stones në Turqi

Turqia është një nga më të mëdha të vendeve të Stone eksportues në botë, Marble Turkish është bota e famshme për bukurinë e saj dhe elegancën unmatching. megjithatë, Turqia gjithashtu Import mermer dhe granit nga bota e jashtme. Geolocation i Turqisë bën atë një qendër për vendin më të mirë e tregtare, si dhe. Këtu ne do të ju tregojnë indian Natyrore brilant të njohura në tregun turk.

 • gjelbër Marble
 • absolute Black
 • Galaxy Black
 • Tan Brown
 • Verde Star
 • Ash Black
 • Rainforest gjelbër
 • Bidasar Brown
 • Rainforest Gold
 • Desert Brown
 • Platinum White
 • New Imperial Red

gjelbër Marble / green Guatemala

Marble gjelbër ose i njohur zakonisht si Verde Guatemala mermeri është duke u përdorur në Turqi si një dysheme dhe mur nevojat veshja. Kjo mermeri e bukur është përdorur në pallatin presidencial turk. Verde Guatemala përdorur në të dy dysheme dhe mur veshja në Pallatin turke. Përveç se shumë hotele premium dhe qendrat e kanë përdorur këtë mermer për nevojat e tyre dysheme.

Ju mund të përdorni Indian gjelbër Marble në parket, Wall veshja, dhe Kuzhina Countertops.

Absolute Black granit

Absolute Black Granit është një cilësi premium Granite Black nga India, Kjo granit ngurta zi është një nga zgjedhjet më popullore për kuzhinë Countertops. Ju gjithashtu mund të shihni këtë granit në veshja mur dhe dysheme në Turqi. Kjo Granite Zi është një Sighting përbashkët për në krye të kuzhinës.

Ju mund të përdorni Absolute Black granit në banjo Kuzhina, pllaka mur, dhe parket. Kjo granit është gjithashtu në dispozicion në lëmuar, lëkurë, Krehur dhe Flammed përfunduar për lloje të ndryshme të përdorimeve.

Black Galaxy granit / Star Galaxy Granite

Galaxy Black është granit më e bukur gjendet në Indi. Kjo është një granit ngurta ngjyrë të zezë me yje si specks në model. Kompanitë turke të blerë me cilësi të lartë galaktikë e zezë granit pa asnjë papastërti. Kjo granit është përdorur në projekte premium komerciale dhe projekte të shtrenjta të banimit.

Ju mund të përdorni Black Galaxy granit në krye të kuzhinës, pllaka mur, dhe dysheme. Ju mund të blini këtë granit në madhësi të ndryshme të tilla si pllaka gangsaw Jumbo, pllaka counter, dhe pllaka 60×30 në 2 dhe 3 trashësi cm.

Tan Brown granit

Kjo është një granit ngjyrë kafe të errët me ngjyrë tan si sfond. Tan Brown Granit është një zgjedhje popullore për dysheme dhe Kuzhina krye. Kjo granit bukur është quarried në shtetin indian të Telangana. më herët, Telangana ishte pjesë e Andhra Pradesh Shtetit. Kjo granit është një nga granit më popullore kafe në Turqi nga India.

Ju mund të përdorni Tan Brown granit në dysheme dhe kuzhinë në krye.

Verde Star Granite

Verde Star është granit të bukur të gjelbër me yje të bardhë. Emri tjetër i këtij granit është Hassan Gjelbër granit. Ajo është nga shteti indian të Karnataka. Ngjyra e gjelbër e kësaj granit është shumë e ndritshme e gjelbër. Fabricators bëjë Kuzhina Countertops dhe tabletop nga ky granit kryesisht. Kjo granit është edhe një zgjedhje shumë të mirë për dysheme dhe mur veshja. Ne eksportojmë në Verde Star granit në pllakë, madhësive Tile dhe Kuzhina countertops.

Ju mund të përdorni Hassan gjelbër granit në parket, Wall veshja, dhe Countertops.

Ash Black granit

Ash Black është ndoshta më e lirë granit të zi në dispozicion. Guroret Ash Zi janë të vendosura në shtetin indian të Rajasthan. Ne rregullisht të prerë këtë granit në pllaka dhe pllaka madhësisë. Kjo granit merr brushing shkëlqyer. Ne kemi bërë shumë projekte të kësaj granit. Ky është material i qëndrueshëm dhe shumë i fortë.

Ju mund të përdorni granit hirit zi në parket, Wall veshja, Counters Kuzhina, pllaka backsplash, dhe Memorials.

Rainforest gjelbër Marble

Rainforest Green është një mermer gjarpri. Për shkak të modelit të saj të veçantë dhe ngjyra, Kjo është një nga mermerit më të përdorura për veshja mur në Turqi. E gjelbër Rainforest është importuar në Turqi nga shteti indian të Rajasthan. Kjo është e tillë një të bukur dhe të hartuar mirë nga natyra, ju do të jetë i habitur për të parë modelin. Është e vështirë të besohet se ajo është një gur natyror.

Ju mund të përdorni Marble Rainforest në projektet tuaja shtëpie ose në natyrë veshja mur, ju gjithashtu mund të përdorni këtë mermer për backsplash për countertop kuzhinë tuaj.

Rainforest Brown Marble

Rainforest Brown ose Bidasar Brown është një tjetër material të veçantë nga India, e cila është duke u importuar shumë në tregun turk. Guroret Rainforest Brown janë të vendosura në afërsi të Rainforest Gold dhe RF Gjelbër mermeri. Kjo është përdorur edhe për mur veshja. Rainforest Brown ka një sfond kafe me kafe / venat ngjyrë gështenjë të errët.

Ju mund të përdorni këtë mermer në kuzhinë Backsplash, veshja mur, pllaka banjo dhe lartësi në natyrë.

Rainforest Gold Marble

mermeri e bukur ari Rainforest është quarried pranë Bidasar në Rajasthan, por shumica e përpunimit është bërë në Udaipur dhe Jaipur zonës. Kjo mermer është e lidhur ngushtë me Rainforest Gjelbër dhe RF mermer ngjyrë kafe. Kjo është një zgjedhje popullore për mur veshja, lartësi front.

Si RF Gjelbër dhe RF Brown mermer, ju mund të përdorni këtë granit në backsplash, veshja, pllaka banjo dhe lartësi front.

Desert Brown granit

Desert Brown është një granit ngjyrë kafe nga India, Ky është një material shumë në përputhje me më shumë uniformitetit në ngjyra dhe model. Desert Brown granit është një granit shumë i fortë, ju mund ta përdorni atë në të gjitha kërkesat dhe projektet e ndryshme, ku ngjyra dhe model qëndrueshmëri është e rëndësishme.

Ju mund të përdorni Desert Brown granit në parket, Wall veshja, Tops Kuzhina, pllaka Backsplash dhe projekte të mëdha. Ka shumë projekte në Turqi ku kjo granit është përdorur.

Platinum White granit

Kjo është një granit i bukur i bardhë nga India. Ajo nuk ka probleme të përbashkëta me granit shumë të bardhë të tilla si pinholes dhe variacionit model. Granit bukur e bardhë nuk ka nevojë për ndonjë lloj nënshkrimin dhe trajtimit. Kjo është aq adorable dhe të lirë që ju mund ta përdorni atë në dysheme, kuzhinë, Projektet zonë të madhe komerciale.

Ju mund të përdorni Platinum White granit në parket fushë të madhe, projektet e mëdha, countertops kuzhinë, pllaka Backsplash dhe madje edhe në rrugë me pemë pavers.

New Imperial Red Granite

Një granit bukur të kuqe me derdhur lehta dhe lule të zeza. Kjo është një nga granit më të bukur të kuqe në dispozicion. New Imperial Red Granite është përdorur përgjithësisht në marrjen në krye të kuzhinës. Granit është shumë e qëndrueshme dhe material uniforme. Shumë projekte Indoor dhe në natyrë në Turqi janë bërë prej këtij granit.

Ju mund të përdorni New Imperial Red Granite në parket, Projektet zonë të madhe komerciale, në krye të kuzhinës dhe pllaka Backsplash.