5 Përdor e granit Tile

Granite tile is an essential component in any building or construction project. Një pllakë është një formë e vogël me një kënd të përsosur të drejtë, e cila është e prerë nga një pllakë të madhe madhësia. Ju mund të bleni madhësive të përgjithshme të tilla si 12×12 inç, 12×24 inç, 24×24 Inç ose ndonjë madhësive të tjera të përshtatura dhe trashësia. Në vijim janë përdorimet kryesore të granit Pllaka:

  • parket
  • Wall veshja
  • Countertops Kuzhina
  • pllaka banjo
  • backsplash

parket

Absolute Tile parket Black granit

Pllaka granit janë një zgjedhje popullore për të bërë kate. Ju mund të bëni pllaka graniti si material kryesor dysheme.

You can use size such as 60×30 ose 60×60 në trashësinë e 2 cm ose 3 cm për të bërë parket me cilësi të lartë.

Pas diskutimit me arkitektin tuaj, ju gjithashtu mund të urdhërojë pllaka graniti Madhësia porosi si për kërkesat tuaja parket.

Ne mund të prerë dhe të furnizimit me ju me pllaka me porosi për kërkesat tuaja në 2 cm dhe 3 cm granite trashë.

Sa për zgjedhje ngjyra, kate granit duken bukur në të gjitha modelet e.

Nëse jeni duke kërkuar për një model homogjen, ju mund të shkoni me lule dhe kristal pllaka tona model.

Nëse keni nevojë për stilet ekzotike në dysheme tuaj, ju mund të shkoni me mbledhjen granit onde dhe Cloudy.

Katet granit janë një nga më ekonomike dhe të qëndrueshme. Granit është një material shumë të gjatë të qëndrueshme. Ajo mund të qëndrojnë për qindra vjet.

Ju do të gjeni të njëjtën madhështi, pasi duke e përdorur atë për një jetë. Kjo është gjithashtu pothuajse material mirëmbajtjen zero, kështu që ju nuk duhet të paguani një shumë të fuqishëm për mirëmbajtjen e.

Wall veshja

Flamed Crystal Yellow granit Tile veshja

Pllaka granit janë përdorur shumë në mur veshja. Pllaka në madhësinë e 24×24 Inç janë më të popullarizuara në marrjen e veshja më të madhe të zonës.

Ju mund të përdorni flamed ose perfun- lëmuar për mur veshja e pllaka graniti

Ju duhet të blejnë pllaka muri në trashësinë e 1.2 cm ose 2 cm.

Një peshë nga 24×24 Inç pllaka granit në trashësinë 1.2 cm është 12 kg dhe 2 cm është 20 kg.

Këto pllaka mund të ngjit lehtë në muret e tua duke përdorur teknika të thjeshta.

Ju mund të urdhërojë porosi grooving për ne për pasting pllaka në mure. Ne mund të bëjë grooves si për kërkesat tuaja.

Ju mund të përdorni modelin me lule (më shumë kokrra) dhe model të ngurta me ngjyra për uniformë duket dhe me onde model dhe model re për një look ekzotik.

pllaka të mëdha të 24×24 Inç mund të mbi një zonë të madhe të tilla si lartësi e përparme, verandë, muret e jashtme.

Granite merr lustrim shquar. Nëse jeni duke planifikuar për të bërë mure shkëlqim, Ky është një material i veçantë.

Ju gjithashtu mund të përdorni flamed (djegur), lëkurë, përfunduar Lapataro në pllaka graniti për muret e tua. Të gjitha pllaka granit mur janë shumë të qëndrueshme dhe të motit.

Countertops Kuzhina

Colonial White granit Tile Kuzhina Tops

Shumë njerëz janë të panjohura me faktin se, countertops mund të prodhohet duke përdorur pllaka graniti. Madhësia e pllakave, të cilat janë përdorur në bërjen e countertops është përgjithësisht 12×12 Inç dhe 12×24 inç.

Ju mund të instaloni pllaka graniti për të bërë countertop tuaj Kuzhina, e cila është një procedurë efektive me kosto të shpëtuar.

Ju mund të blej pllaka të cilësisë së lartë granit me çmime konkurruese dhe të instaloni atë në countertops një nga një.

Është e këshillueshme që të përdorni granit homogjene për qëllim. Ju mund të përdorni Absolute Zi granit, Black Galaxy granit, Tan Brown granit, Moon White granit etj.

Të gjitha këto granites janë homogjene në natyrë dhe do të japin kuzhinën tuaj një vështrim luksoze.

pllaka banjo

Black Absolute granit Tile Banjo Kati

Në një banjo moderne, pllaka e granit janë përdorur si parket dhe veshja. Ju mund të përdorni kristaltë granit për pamjen homogjene dhe estetike.

Ju mund të përdorni të njëjtën granit në katin e banjo dhe veshja e banjo. Kjo do t'ju japë një banjo uniforme me ngjyrë.

Ju gjithashtu mund të përdorni dy ngjyra plotësisht të ndryshme të tilla si zezë dhe të bardhë ose të kuqe dhe të bardhë për kombinim ngjyra.

Nëse keni nevojë për një banjo më ekzotike, ju mund të përdorni granites ekzotike në veshja e mureve të tua banjo me granit të ngurta me ngjyrë në katet.

Për dysheme jo të rrëshqitshëm, ju mund të përdorni lëkure përfunduar pllaka graniti për dysheme tuaj banjo. Lëkurë përfunduar dhe flamed pllaka graniti gatshme të shmangur skidding në banjo.

Ju gjithashtu mund të përdorni Matt pllaka graniti përfunduar për dysheme tuaj banjo. Matt Finished Granite Tiles gjithashtu të shmangur rrëshqitje në katet.

Pllaka mur banjo duhet të jetë 1 cm dhe banjo Pllaka Kati duhet të jetë 2 cm për performancë më të mirë.

backsplash

Alaska White granit Tile Backsplash

pllaka granit si një backsplash janë përdorimi më i zakonshëm i këtyre pllakave. Ka dy lloje të pllakave backsplash graniti, pllaka kristaltë, dhe pllaka ekzotike.

Ju mund të zgjidhni ngjyrën e pllakave të granitit sipas countertop tuaj granit.

Për kombinimin më të mirë, përdorin të vogël mostër tjegull backsplash e granit me Countertop Kuzhina juaj.

Ju mund të përdorni granit kristaltë ose me onde dhe granit resë model për përdorim si pllaka Backsplash pas kontrollimit me countertops.

granit njëjtën ngjyrë mund të përdoret për kuzhinë countertop dhe pllaka Backsplash, e cila i jep një vështrim më homogjene në kuzhinë.

Ju duhet të blej pllaka Backsplash e 1 cm ose 2 cm për kuzhinën tuaj. Të cilat janë në dispozicion në pasme grooved dhe jo-grooved.

Ka shumë përdor më shumë e pllaka granit të tilla si duke bërë përmendore, shkallët, skaj, duke e bërë monumente të dizajnuara në mënyrë moderne.

më i rëndësishëm, pllaka granit janë komponente të pandashme të çdo projekteve të ndërtimit. Ne prodhimin dhe eksportin e të gjitha llojet e pllakave të granitit në mbarimit të ndryshme me kalibrimin dhe jo-kalibrimit. Ju mund të na kontaktoni për Importimi me cilësi të lartë pllaka graniti nga India në madhësive të ndryshme dhe trashësi.