Antique White granit

Bianco Antico është një White Indian / Cream granit. Granit është shumë popullor në tregun e Shteteve të Bashkuara. Materiali i ngjashëm është gjetur edhe në Brazil, e cila është quajtur Brazilian Bianco Antico granit. Guroret e indian Bianco ANTICO granit janë të vendosura në shtetin indian të Rajasthan. Materiali ka krem ​​sfond të bardhë me venat e vogla ngjyrë kafe dhe të zezë. Kjo është një zgjedhje popullore për të bërë Kuzhina Countertops në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada me White River granit, Colonial White granit, dhe Alaska White granit. Ne e bëjmë këtë granit bukur në pllaka dhe design Kuzhina Countertop. pllaka janë të mëdha dhe të vogla, ndërsa countertops kanë madhësi të ndryshme dhe profile avantazh.

Bianco Antico Granite
Emri i gurit Antique White granit
Gjithashtu i njohur si
Sizes në dispozicion pllaka, countertops
finish i lëmuar
përdorimet Countertops Kuzhina, parket, Wall veshja

Pllaka e antike të bardhë granit

Pllaka e këtij Bardhë granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

  • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
  • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

Cilat janë madhësive në dispozicion në pllaka?

Pllaka e këtij granitit janë bërë vetëm në bazë të kërkesës. Ne nuk e mbajnë të aksioneve të këtij materiali

Cila është madhësia e zakonshme e Countertops?

counter janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Bianco Antico Granit është një granit popullor bardhë, ky granit ka popullaritet të ngjashëm me Alaska Bardhë, Colonial White, dhe White River granit. Bianco Antico është një granit shtrenjtë. Kjo është bërë e kuarcit dhe feldspat. Rimëkëmbja në gurore është më pak, prandaj çmimet dhe përpunimin e materialit janë të larta. Ne bëjmë pllaka dhe countertops granit në këtë të bukur. Ju mund të bleni Bianco Bardhë granit me Alaska White, Blue Dunes, Tropical Brown, Delictus and Brown Marinace granite.

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 1 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Antique White granit
çmim
USD 6.5
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë