Black Galaxy granit

Black Galaxy Granite është një granit popullor i zi nga India. Ky guri natyror ka një sfond të errët të zezë me ar dhe argjend grimcat e vogla e cila i jep një pamje të yjeve në galaktikën. Ajo është quajtur edhe si Star Galaxy granit. Kjo Blackgranite përdoret primly për kuzhinë Countertops, mur pllaka dysheme dhe duke e bërë tavolina qendër. Itne e granit më popullore të zi për kuzhinë Countertops. në Flodeal, ne të sigurojë cilësi të lartë, Standardet e cilësisë dhe Premium Quality Pllaka, Pllaka dhe Kuzhina Countertops e Zi Galaxy granit me çmime të shitjes me shumicë. Ky produkt guri natyror është në dispozicion në mbarimit lëmuar dhe honed.

Black Galaxy granit është quarried në Ongole në rrethin e Prakasam e Andhra Pradesh. Kjo granit vjen në cilësi të ndryshme. Çmimi i këtij Zi granit varet nga cilësia dhe ndryshim të materialit. Black Galaxy granit Countertops, Pllaka dhe 24×24, 12×12, 18×18 pllaka janë në dispozicion me ne.

Black Galaxy Granite
Emri i gurit Black Galaxy granit
Gjithashtu i njohur si Star Galaxy Granite, Black Galaxie
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme , pllaka, pllaka counter
finish i lëmuar, flamed
përdorimet parket, countertops, Wall pllaka

Pllaka e Zi Galaxy granit

Pllaka e këtij granitit popullore janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
 • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

pllaka

Përveç pllakave, ne gjithashtu e bën pllaka. Pllaka e Zi Galaxy granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • BGPCT2412 lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24X 12 Granite pllaka)
 • BGPCT2424 lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24X 24 Granite pllaka)
 • BG PCT1212 lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12X 12 Granite pllaka)
 • BGPT60302 pllaka lëmuar 60x30x2 cm - Stock Ready
 • BGPT60402 Pllaka lëmuar 60x40x2 cm - në mënyrë të
 • BGPT40402 Pllaka lëmuar 40x40x2 cm - në mënyrë të
 • BGPT60602 Pllaka lëmuar 60x60x2 cm - në mënyrë të

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18 "x18" dhe 400mm x 400mm pllaka kalibruar në të zezë Galaxy granit me trashësi të 20 mm dhe 10 mm. Nuk janë pllaka të lirë në dispozicion në zi Galaxy granit të cilat janë të 1.8 cm në trashësi. Këto pllaka janë shumë të popullarizuara në marrjen kate dhe countertops kuzhinë. Pllaka e çmimeve janë më pak 60x30x2 cm, ajo është bërë nga blloqe të vogla të madhësisë. Si rezultat ajo redukton koston. Ju mund të ngarkesës këtë granit me Tan Brown granit, Moon White granit, Jasmin White granit dhe Black Pearl granit.

blej tani

Black Galaxy Countertops

gjithashtu, ne gjithashtu kemi countertops. Madhësia në dispozicion në countertops është si vijon:

 • 27"X108" x2 cm
 • 27"X108" x3 cm

countertop Piktura

Black Galaxy granit Countertops Kuzhina

Black Galaxy Granite Përdor

countertops: Black Galaxy is a popular choice for Kitchen Countertops. errët countertops Të ngjyrë të zezë me specks arta duken shumë të bukur me kabinetin e bardhë dhe e zezë. Kjo është një nga ngjyrat më të përdorura për të bërë countertops kuzhinë.

parket: Tiles of Black Galaxy Granite are popular for making Flooring. The 2 pllaka cm të trasha e Galaxy granit janë të njohura për dysheme. Gjithashtu, pllaka të mëdha madhësia e galaktikë janë përdorur për të bërë parket në një zonë të madhe. Kjo është një ngjyrë e rekomanduar për dysheme në zonat Indore.

shkallët: Step Riser treads made of this Granite are very popular. Këto shkallët me buzë të rrumbullakët dhe buzë katror janë përdorur shumë. Këto hapa risers janë në dispozicion të gatshme.

Varieteteve dhe klasat

Kjo nuk është një material solid plain, ajo ka lloje të ndryshme të variacionit dhe si për variacionet, çmimet janë të vendosur. Nga blloku Raw e Galaxy granit, ajo është pothuajse e pamundur për një njeri i panjohur për të gjetur dallimin e cilësisë. Ju mund të keni një ide në lidhje me cilësinë e këtij granitit vetëm pas fazës lustrim. Ne mund të listoni granit Galaxy si në vijim :

cilësi Dallimi nga Shpërndarje Galaxy

 • Galaxy shpërndara njëtrajtësisht
 • Galaxy shpërndahen pabarabartë

Dallimi cilësi në mes të linjave në galaktikë

 • Pa Line materiale të pastër
 • Një Black Line dukshme nga pasme (linja mergeable)
 • Një ose dy vija të zeza të dukshme nga e para
 • Më shumë se dy linjat e zeza
 • Shumë bardhë dhe e zezë Lines mbi modelin

Cilësia Dallimi nga madhësia e Galaxy

 • Big Galaxy (kokoshka Galaxy)
 • Medium Size Galaxy
 • Small Size Galaxy

Kjo është një granit vështirë dhe kjo është shumë e vështirë për të kontrolluar cilësinë para se pllakë merr lustrim. Ju mund të blini të gjitha llojet e Galaxy granit me ne. Ne kemi standardet e mëposhtme të cilësisë.

Standardet e cilësisë

Low Price Galaxy Granite:- Ky lloj i Galaxy granit ka vija të bardha dhe të zeza. Madhësia e Galaxy në këtë model mund të jetë i vogël apo i madh dhe shpërndarja galaktikë mund të ose të shpërndara njëtrajtësisht ose të shpërndara në mënyrë të pabarabartë. Nëse jeni duke punuar në një projekt komercial për parket në natyrë apo countertops, kjo është ndoshta zgjidhja më e mirë për projekte të tilla.

Medium çmim ose komerciale:- The Commercial Galaxy has two black lines which can be visible till a distance. Ky lloj i Galaxy granit është një zgjedhje popullore për të bërë në krye të kuzhinës dhe parket për një zonë të madhe.

Medium të lartë me çmim:- The Medium to high price Black Galaxy has a single Mergeable line, e cila mund të shihet nga pasme e materialit. Galaxy mund të shpërndahet në mënyrë të pabarabartë ose ajo mund të ketë shpërndarë në mënyrë të barabartë galaktikë me një linjë të vetme (dukshme nga pjesa e prapme).

High Price Star Galaxy Granite:- High Price Galaxy Granite does not have any line or fissure. Kjo granit është e shtrenjtë. Modelin Galaxy mund të jetë i pabarabartë dhe madhësia e galaktikë mund të jenë të mesme. Kjo Granit konsiderohet si cilësi e parë gjithashtu që disponueshmëria e këtij materiali është e mirë dhe linja e furnizimit mund të bëjë një furnizim të mirë të këtij materiali.

Premium Exclusive:- The premium exclusive is the top-end extra quality of the Star Galaxy. Kjo granit nuk ka asnjë lloj të linjës në model. Gjithashtu, kjo Granite ka Big Galaxy Size në model. Kjo është cilësia më e mirë në dispozicion, por disponueshmëria është më pak dhe çmimi është shumë e shtrenjtë.

Për të ditur më shumë për cilësinë që ju mund të vizitoni Quality Inspektimi i Zi Galaxy granit.

Black Galaxy Granite Price

Çmimi granit Galaxy varet madhësi, trashësia, përfunduar. Ky është një material me shumicë dhe çmimi është i ndryshëm në vende të ndryshme. Kjo granit është nga Ongole, kështu që çmimi është Ongole është i ndryshëm se çmimi në Bangalore. ne kemi një fabrikë të specializuar në Ongole për të bërë pllaka dhe pllaka.

Pyetjet më të shpeshta!

Përdorni lustrim jastëk të 30,50,100,200,400,800,1500,3000 dhe 5000 zhavor për të marrë lustrim mirë.

cilësi Përdorimi shiner tilla si Tenex, kjo do të bëjë material tuaj shinier.

Përdorni një fshesë të mirë guri, ose ju mund të pastër me një leckë të thatë ose me lagështi.

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 23 vota
brand Name
Flodeal
Emri i produktit
Black Galaxy granit
çmim
USD 4
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë