Blue Dunes granit

Blue Dunes granit është një granit indian kaltërosh kafe. Ajo është e njohur edhe si Azul Celeste granit. Kjo është një granit shumë e re dhe ajo tashmë ka fituar një reputacion shumë të mirë për dysheme dhe kuzhinë countertops. Në këtë moment ne jemi prerja këtë granit në 2 dhe 3 trashësi cm vetëm. Ngjyra e sfondit të këtij granit është e gjelbër kaltërosh, me dunat si model. Kjo granit është një zgjedhje ideale për countertops elegante Kuzhina, veshja mur, pllaka banjo, dhe dysheme. Ne jemi duke e bërë këtë granit në pllakë, pllaka dhe madhësive kuzhinë countertop në 2 dhe 3 trashësi cm.

Blue Dunes Granite
blej tani
Emri i gurit Blue Dune granit
Gjithashtu i njohur si Sky Blue granit
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme
Mbarimi i lëmuar, krehur, Leathered

pllaka

Pllaka e Blue Dunes granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

  • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm BDGS2
  • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm BDGS3

pllaka

Pllaka e Blue Dunes granit nuk janë në dispozicion në këtë moment. Ne mund të bëjë pllaka në mënyrë.

countertops

counter e Blue Dunes granitit janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

  • 27″x108″X2 cm BDGCT2
  • 27″x108″X3 cm BDGCT3

Blue Dunes Granite Përdor

Dunat blu apo Azul Celeste është një granit re dhe ajo është duke u përdorur në të gjitha kërkesat në vijim :

countertops: Dunat blu ka fituar reputacionin e një countertop elegante në kohë shumë të shkurtër. Të countertops e 30″x110″ janë shumë të popullarizuara në këtë granit. Kjo mund të përdoret me dritë dhe kabinetit të errët të derdhur. Countertops janë në dispozicion në lloje të ndryshme të buzë profileve.

parket: Azul Celeste granit është përdorur gjerësisht në parket. Dysheme polish përfunduar po fiton popullaritet për zonat e mëdha. Kjo është një re dhe model dune granit. Modeli i bën të mundur që të përdorin këtë granit për dysheme me cilësi të lartë.

Wall pllaka: Granit mund të përdoret për pllaka muri. Këto pllaka janë në dispozicion në para-qëllim.

backsplash pllaka: Backsplash e këtij granit janë përdorur në çdo ngjyrë e countertop granit. Kjo është kaltërosh granit gjelbër, kështu që ju mund ta përdorni atë me lloje të ndryshme të granitit të errët dhe të hidhnin dritë.

Blue Dunes Granite përfundon

përfundon mëposhtme janë në dispozicion në këtë granit

i lëmuar

Kjo granit është përdorur në fund lëmuar për kuzhinë countertops dhe parket. Kjo është një granit vështirë dhe merr lustrim shkëlqyer. Lustrim është bërë në makinat italiane.

Honed Blue Dunes granit

granit honed është përdorur për countertops kuzhinë, ajo ka shurdhër lustrim / lustrim mat dhe nuk ka një lustër. Ky lloj i përfunduar është për njerëzit që nuk më pëlqen përfunduar xham. Kjo është gjithashtu nonslippery përfunduar.

Çmimi i Blue Dunes granit

Kjo granit është një granit premium. Çmimi i këtij granit është më e lartë se shumica e granit indian. Çmimi mesatar për gangsaw pllakë e këtij guri është 5$ në 6$.

Materialet ngjashme : Blue Dunes granit

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
4 bazuar në 10 vota
brand Name
Flodeal
Emri i produktit
Blue Dunes
çmim
USD 4.5
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë