Crystal Yellow Granite

Crystal granit verdhë është një granit indian verdhë. Kjo granit është quarried në shtetin Gujarat, por përpunimi është duke u bërë në Udaipur dhe Jalore. Një granit të përballueshme, kristal të verdhë është shumë i dobishëm për projektin e madh. Kjo granit është material shumë të qëndrueshme dhe të njohura në Lindjen e Mesme, Evropë dhe Amerikën e Veriut. Pllaka e 60x30x1.8 cm të këtij granitit janë veçanërisht të njohura për shkak të konsistencës së materialit. Ne në Flodeal Inc. bëjnë këtë granit në pllaka , pllaka, hap, zgjohet dhe të prerë të tjera të madhësive.

Crystal Yellow Granite
blej tani
Emri i gurit Crystal Yellow Granite
Gjithashtu i njohur si
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, Të prera në madhësi, Risers Hapi
Mbarimi i lëmuar, unpolished, krehur, Leathered

Crystal Yellow Granite Slabs

Pllaka e Crystal Yellow granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
 • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

Tiles of Crystal Yellow Granite

Pllaka e Crystal Yellow granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • PCTCY2412 Polished Calibrated 610x305x10 mm (24×12 pllaka granit)
 • PCTCY2424 Polished Calibrated 610x610x12 mm (24×24 pllaka granit)
 • PCTCY1212 Polished Calibrated 305x305x10 mm (12×12 pllaka granit)
 • PTCY60302 Polished Tiles 60x30x2 cm – Stok i gatshëm
 • PTCY60402 Polished Tiles 60x40x2 cm – On Rendit
 • PTCY40402 Polished Tiles 40x40x2 cm – On Rendit
 • PTCY60602 Polished Tiles 60x60x2 cm – On Rendit

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ and 400mm x 400mm calibrated tiles in Crystal Yellow Granite with the thickness of 20 mm dhe 10 mm.

countertops

counter e Crystal Yellow granit janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″x2 cm
 • 27″x108″x3 cm

Crystal Yellow Granite is a low to medium priced granite from India. This granite is one of the most consistent and uniform material. Quarries of Crystal Yellow produce similar quality material and the blocks are available in plenty. We do the process of Crystal Yellow in an automatic environment using different types of automatic machines for cutting, filling and polishing. The material available with us in crystal yellow is very superior quality. Ju mund të blej pllaka, tiles and Kitchen countertops of Crysta Yellow Granite from us.