Himalayan Blue granit

Himalayan Blue është një indian Blue dhe Brown Colored granit. Kjo granit ka sfond kafe blu me ngjyrë me një model gjysmë ngjyrë onde. Guroret e Himalayan Blue janë në shtetin indian të Maharashtra, por shumica e granitit është përpunuar në Bangalore. Himalayan Blue është një granit shumë të qëndrueshme dhe të fortë, ajo merr lustrim shkëlqyer. Ju mund të përdorni këtë granit në parket ose veshja e murit, por përdor më të popullarizuara të këtij granitit janë Kuzhinë countertops dhe përmendore. Himalayan Blue është një medium çmim granit dhe çmimi varet nga madhësia, trashësia, variacion, dhe e mbarimit.

Himalayan Blue Granite
Emri i gurit Himalayan Blue granit
Gjithashtu i njohur si Himalaya Blue
Sizes në dispozicion pllaka, countertops, pllaka, hap, risers, gur varri
finish i lëmuar, flamed, Leathered, Lapatro
përdorimet Countertops Kuzhina, parket, Wall veshja, gur varri

Himalayan Blue granit pllaka

Himalayan Blue Granite ka dy lloje të prerjes si për madhësinë e blloqeve, ju mund të bleni madhësitë e mëposhtme në këtë granit:

 • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
 • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

Pllaka e Himalayan Blue

Pllaka janë përdorur për të bërë veshja mur dhe dysheme, në vijim janë të madhësive të zakonshme në dispozicion në Himalayan Blue

 • PCTHB24x12 lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24X 12 Granite pllaka)
 • PCTHB24x24 lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24X 24 Granite pllaka)
 • PCTHB12x12 lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12X 12 Granite pllaka)
 • Pllaka PTHB60x30 lëmuar 60x30x2 cm - Stock Ready
 • PTHB60x40 lëmuar pllaka 60x40x2 cm - Me porosi
 • PTHB40x40 lëmuar pllaka 40x40x2 cm - Me porosi
 • PTHB60x60 lëmuar pllaka 60x60x2 cm - Me porosi

Çfarë madhësive të tjera në dispozicion?

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18 "x18" dhe 400mm x 400mm pllaka kalibruar në këtë granit me trashësi të 20 mm dhe 10 mm.

Cila është madhësia e zakonshme e Countertops?

Countertops janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27"X108" x2 cm
 • 27"X108" x3 cm

Nëse jeni duke kërkuar për një granit të fortë blu dhe kafe për dysheme apo kuzhinë Countertops, Himalayan Blue granit nga India është zgjidhja më e mirë. Dyshemetë e Himalayan Blue granit janë shumë shkëlqim dhe të fortë në natyrë. Kjo është një granit Indian Jugut dhe ju mund të përzierje këtë granit me absolute Black, Paradiso, Vizag Blue dhe granit tjera nga Bangalore. Nëse ju krahasoni çmimin e këtij granit me granit të tjera nga India, ajo vjen në varg të çmimeve të mesme. Ju mund të blej pllaka, pllaka, countertops kuzhinë, dhe gur varri në Himalayan Blue granit.