River New White granit

gjitha River New White Granit është dhe indian White granit. Duke qenë një granit të bardhë është më i kërkuar pas granit për të bërë countertops dhe dysheme. Kjo granit është një gur shumë të vështirë natyrore dhe merr lustrim shumë të mirë. Shqyrtime White River countertops granit dhe pllakave janë kryesisht pozitive. Kjo granit duket e mahnitshme me të bardha, si dhe kabinete të errëta. Ky është niveli 1 Granit nga India. Which mean the availability of this granite is good. You can buy New River White Granite in slabs and tiles. Kjo granit ka një sfond të bardhë me valët gri dhe cilësi nganjëherë me re gri me Garnets kafe.

New River White Granite
Emri i gurit River New White granit
Gjithashtu i njohur si White River, Thunder White granit
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, pllaka counter
finish i lëmuar, flamed, lathered
përdorimet parket, counter, Wall pllaka

River New White Granit është një ngjyrë e përdorur shpesh granit për të bërë hapa të, risers, countertops, dhe dysheme. Ajo është quarried në shtetin indian të Karnataka. Ju mund të përdorni këtë granit në marrjen Kuzhina Countertops, Wall pllaka, dhe parket. Çmimi i White River granit varet madhësive, cilësi, dhe ndryshim i materialit. Ju mund të blej Countertops, Pllaka dhe 24×24, 12×12, 18×18 na tilesfrom.

pllaka

Pllaka e lumit New Bardhë granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
 • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

pllaka

Pllaka e lumit Bardhë granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • RWPCT24x12 lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24X 12 Granite pllaka)
 • RWPCT24x24 lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24X 24 Granite pllaka)
 • RWPCT12x12 lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12X 12 Granite pllaka)
 • Pllaka RWPT60x30 lëmuar 60x30x2 cm - Stock Ready
 • RWPT60x40 lëmuar pllaka 60x40x2 cm - Me porosi
 • RWPT40x40 lëmuar pllaka 40x40x2 cm - Me porosi
 • RWPT60x60 lëmuar pllaka 60x60x2 cm - Me porosi

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18 "x18" dhe 400mm x 400mm pllaka kalibruar në me trashësinë e 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops janë në dispozicion në madhësitë e mëposhtme :

 • 27"X108" x2 cm
 • 27"X108" x3 cm

Materialet ngjashme

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
4 bazuar në 5 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
White River granit
çmim
USD 5
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë