Çeliku Gray granit

Çeliku Gray është një granit gri ngjyra. Ngjyra e kësaj granit duket si çeliku dhe ajo mori emrin nga ai. Kjo është një indian Natyrore Stone. Granit ka dritë në sfond të errët të ngjyrës gri me kristale të lehta. Këto lule duket si margaritarë. Silver Pearl Granit është një emër alternativ për të çelikut Gray. Është granit shumë të qëndrueshme me konsistente në ngjyrë. Kjo Granite ka kërkesë të madhe e brendshme dhe për shkak të konsistencës në ngjyrë dhe strukturë është përdorur gjerësisht për projekte të mëdha. Kjo është përdorur për të bërë primly gri Countertops Kuzhina ngjyrë, pllaka mur dhe dysheme. Kjo është quarried në Telangana shtetin e Indisë. Çmimi i çelikut Grey granit varet nga cilësia dhe ndryshim të materialit. Çeliku Gray granit Countertops , Pllaka dhe 24×24, 12×12, 18×18 pllaka janë në dispozicion me ne.

Steel Grey Granite
blej tani
Emri i gurit Çeliku Gray granit
Gjithashtu i njohur si Gray Steel, Çeliku Gray granit, Pearl Silver
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, pllaka counter
finish i lëmuar, flamed, Leathered
përdorimet parket, countertops, Wall pllaka

Pllaka e çelikut Grey granit

Në vijim janë madhësitë kemi prerë në Steel Gray granit :

 • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
 • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

pllaka

Pllaka e çelikut Grey granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • SGPCT24X12 lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24X 12 Granite pllaka)
 • SGPCT24X24 lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24X 24 Granite pllaka)
 • SGPCT12X12Polished kalibruar 305x305x10 mm (12X 12 Granite pllaka)
 • Pllaka SGPT60X30 lëmuar 60x30x2 cm - Stock Ready
 • SGPT60X40 lëmuar pllaka 60x40x2 cm - Me porosi
 • SGPT40X40 lëmuar pllaka 40x40x2 cm - Me porosi
 • SGPT60X60 lëmuar pllaka 60x60x2 cm - Me porosi

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18 "x18" dhe 400mm x 400mm pllaka kalibruar në çelik Grey granit me trashësi të 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27"X108" x2 cm
 • 27"X108" x3 cm

Çeliku Gray granit është një nga granit më popullore në familje, si dhe në tregun ndërkombëtar. Kjo granit duket shumë e bukur me kabinetin e bardhë. Ju mund të bëni me cilësi të lartë Kuzhina Countertops nga ky granit errët. Lëkure të përfunduar çeliku Gray Granit është një zgjedhje popullore për kuzhinë moderne. Kjo është një granit shumë e vështirë dhe merr lustrim shkëlqyer. Për shkak të çmimit të lirë dhe ngjyrë uniforme dhe model, ju mund të përdorni këtë granit në projekte të mëdha të tilla si Aeroporti, auditoreve të mëdha, salla. Ka një ndryshim shumë më pak në Steel Gray granit. Ju gjithashtu mund të përdorin atë në banjo Kuzhina, Wall veshja, pllaka banjo, Large Area flooring. This grey granite is also available in Flamed, Lapatro, Krehur dhe e mbarimit lëkure. Këto lloje të përfunduar mund të përdoret në veshja mur dhe Pool Side Flooring. Ne bëjmë pllaka, pllaka dhe Kuzhina Countertops në çelik Grey granit.

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 2 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Çeliku Gray granit
çmim
USD 3
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë
2018-10-19T12:20:52+00:00
Lista e Çmimeve
paraqes
%d blogerët si kjo: