Tiger Skin granit

Tiger Skin Granite është një North India granit. Kjo granit është përdorur kryesisht për dysheme, countertops dhe pllaka muri. Cilësi e këtij granit është si një tigër lëkurë dhe kështu ajo ka marrë emrin nga tigër. Kjo granit ka kafe / portokall / sfond i kuq me valët e zezë në model. Kjo është quarried në Rajasthan shtetin e Indisë. Kjo granit vjen në cilësi të ndryshme. Çmimi i Tiger Skin granit varet nga madhësia, cilësisë dhe ndryshim i materialit. Tiger Skin Granite countops, Pllaka dhe 24×24, 12×12, 18×18 pllaka janë në dispozicion me ne.

Tiger Skin Granite
Grab më të mirë!
Emri i gurit Tiger Skin granit
Gjithashtu i njohur si Tiger Red Granite, Lëkurë të kuqe granit
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme , pllaka, pllaka counter
finish i lëmuar, flamed
përdorimet parket, countertops, Wall pllaka

Tiger Skin granit pllaka

Pllaka e Tiger Skin granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
 • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

pllaka

Pllaka e Tiger Skin granit janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • TSPCT24x12 lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24X 12 Granite pllaka)
 • TSPCT24x24 lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24X 24 Granite pllaka)
 • TSPCT12x12 lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12X 12 Granite pllaka)
 • Pllaka TSPT60x30 lëmuar 60x30x2 cm - Stock Ready
 • TSPT60x40 lëmuar pllaka 60x40x2 cm - Me porosi
 • TSPT40x40 lëmuar pllaka 40x40x2 cm - Me porosi
 • TSPT60x60 lëmuar pllaka 60x60x2 cm - Me porosi

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18 "x18" dhe 400mm x 400mm pllaka kalibruar në Tiger Skin granit me trashësi të 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27"X108" x2 cm
 • 27"X108" x3 cm

Tiger Skin është një granit shumë e vështirë nga India. Kjo granit është quarried në shtetin indian të Rajasthan. Karierat e Tiger Skin janë të vendosura në Jalore Qarkut të Rajasthan. Kjo Granit është një zgjedhje popullore për Kuzhina Countertops, parket, Wall veshja dhe Worktops. Ne bëjmë pllakave, pllaka, dhe Kuzhina Countertops granit në këtë të bukur. Duke qenë një granit North Indian, ajo mund të ngarkohet me fantazi Brown granit, Alaska White granit, Desert Brown granit dhe Crystal Yellow Granite.

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
asnjë vlerësim bazuar në 0 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Tiger Skin granit
çmim
USD 3.1
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë