Banswara White Marble

Banswara White Marble është një mermer të bukur të bardhë me venat purple. Kjo mermer është quarried në Banswara pranë Udaipur. Kjo është një mermer të njohura në tregun e brendshëm për përdorim në dysheme. Ajo është shumë e ndritshme të bardhë mermeri. Sfondi i Banswara mermer të bardhë është shumë e ndritshme dhe venat cilat kryqëzon janë të purpurt ose gri. Ne bëjmë pllakave, pllaka dhe madhësive të tjera të prerë në këtë mermer. Kjo është një zgjedhje popullore për çmimin e ulët dysheme mermeri të bardhë. Kjo është një gur relativisht të butë dhe shumë popullor në marrjen e monumenteve dhe sende artizanale.

Banswara White Marble
blej tani
Emri i gurit Banswara White Marble
Gjithashtu i njohur si Vein Cream, Indian Carrara
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, Të prera në madhësi, Risers Hapi
Mbarimi i lëmuar, unpolished

pllaka

Pllaka e Banswara mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm BWMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm BWMS3

pllaka

Pllaka e Banswara mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – BWMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – BWMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – BWMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -BWMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -BWMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -BWMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -BWMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ and 400mm x 400mm calibrated tiles in Banswara White Marble with thickness of 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops të Banswara mermeri të bardhë janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm BWMCT2
 • 27″x108″X3 cm BWMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 1 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Banswara White Marble
çmim
USD 1.5
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë