Bruno White Marble

Bruno White Marble është një mermer të bardhë nga India. Mermer ka sfond ka filluar të thinjet bardhë me cilësi të zezë me re. Gjithashtu, ajo ka linja të rënda gri në sipërfaqe të saj të bardhë që e bën atë të freskët dhe tërheqëse. Kjo mermer është quarried në shtetin indian të Rajasthan. Kjo është një mermer shumë të mirë dhe të qëndrueshme dhe përgjithësisht përdoret si parket si dhe për countertops kuzhinë. Ne prodhojnë këtë mermer të bardhë në pllaka pllaka dhe madhësive Kuzhina Countertop.

Bruno White Marble
blej tani
Emri i gurit Bruno White Marble
Gjithashtu i njohur si
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme
Mbarimi i lëmuar, unpolished

pllaka

Pllaka e Bruno mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm BWMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm BWMS2

pllaka

Pllaka e Bruno mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – BWMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – BWMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – BWMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -BWMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -BWMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -BWMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -BWMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në Bruno mermeri të bardhë me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops e Bruno mermeri të bardhë janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm BWMCT2
 • 27″x108″X3 cm BWMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 1 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Bruno White Marble
çmim
USD 3.5
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë