Fantasy Brown Marble

Fantasy Brown Marble është një mermer ngjyrë kafe dhe të bardhë nga India. ju gjithashtu mund të telefononi atë Fantasy Brown Granite ose Quartzite, por natyra e këtij guri është një mermer dolomite. Mermer Fantasy Brown ka sfond të bardhë ose ngjyrë kafe me kafe / gri cilësi re.

Ju mund të përdorni Fantasy Brown mermer në marrjen e countertops kuzhinë me pllaka Backsplash e mermerit, granite ose slatestone. Për duket elegante, ju mund të përdorni kabinete të errëta ose gri ose kabinete të bardhë me countertops e fantazi Brown.

Ju mund të bleni Brown Fantasy në lëmuar, Leathered dhe honed. Ajo është quarried në shtetin indian të Rajasthan. Ne bëjmë pllakave, pllaka dhe countertops kuzhine në këtë mermer.

Çmimi i mermerit Fantasy Brown është rreth 4$ to5 $ per katror këmbët FOB Indian Port.

Fantasy Brown Marble Granite
Emri i gurit Fantasy Brown Marble
Gjithashtu i njohur si Fantasy Brown granit, Fantasy Brown Quartzite
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme
Mbarimi i lëmuar, unpolished

Fantasy Brown Picture Gallery

Fantasy Brown pllaka mermeri

Pllaka e Fantasy Brown mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm FBMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm FBMS2

pllaka

Ju mund të blej pllaka e fantazi Brown në madhësi të mëposhtme me mbarimit të ndryshme :

 • FBMCB24x12 lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri)
 • FBMCB24x24 lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri)
 • FBMCB-12×12 Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri)
 • FBMPT60x30 Pllaka lëmuar 60x30x2 cm –
 • FBMPT60x40 Pllaka lëmuar 60x40x2 cm –
 • FBMPT40x40 Pllaka lëmuar 40x40x2 cm –
 • FBMPT60x60 Pllaka lëmuar 60x60x2 cm –

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në Fantasy Brown mermeri me trashësi të 20 mm dhe 10 mm.

Fantasy Brown Countertops Mermer

Countertops e Fantasy Brown janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm FBMCT2
 • 27″x108″X3 cm FBMCT3

countertop Piktura

Fantasy Brown Kuzhina Countertop

Fantazia Brown Marble është një nga materialet më të njohura për të bërë countertops kuzhinë, parket dhe Backsplash pllaka nga India. Kjo është përdorur shumë si një material parket në Indi. Modeli i mermerit lejon falsifikues dhe homeowner e përdorin atë për të bërë lloje të ndryshme të modelit për dysheme. You always get the book matched material, kështu që është e lehtë për ju për të përdorur në dysheme dhe mur veshja. Ky material është shumë e përdorur në marrjen e countertops, si dhe. Each slab can be used for long countertops of up to 110 inches. Kjo mermer mund të jetë i ngarkuar së bashku me River Blue Marble, Bruno White Marble, dhe mermer Mercury Black. Ne jemi prodhues dhe eksportues i Fantasy Brown kryesor nga India. Ju mund të importojë me cilësi të lartë Fantasy Brown në pllakë, pllaka, dhe Kuzhina Countertop madhësive nga ne.

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
4 bazuar në 30 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Fantasy Brown Marble Granite
çmim
USD 3.85
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë
2018-09-24T18:04:22+00:00
%d blogerët si kjo: