Fantasy White Marble

Fantasy White Marble është një variant të lehta derdhur e Fantasy Brown mermeri. Ky është material i ngjashëm me Fantasy Brown mermeri (AKA Fantasy Brown granit). Sfondi i këtij mermeri është shumë i lehtë ngjyrë me retë dhe valët e ngjyrës rozë dhe kafe . Kjo mermer është quarried në shtetin Rajasthan dhe ajo ka fituar një reputacion shumë të mirë për të qenë zgjedhje popullore për countertop kuzhinë moderne në tregun e SHBA. Ne bëjmë pllaka , pllaka, hapat, risers dhe countertop në Fantasy mermeri të bardhë.

blej tani
Emri i gurit Fantasy White Marble
Gjithashtu i njohur si Dritë Fantasy Brown Marble
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, Të prera në madhësi, Risers Hapi
Mbarimi i lëmuar, krehur

pllaka

Pllaka e Fantasy mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm FWMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm FWMS3

pllaka

Pllaka e Fantasy mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24× 12 pllaka mermer) - FWMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24× 24 pllaka mermer) - FWCMB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12× 12 pllaka mermer) - 12 x 12-FWMCB
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -FWMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -FWMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -FWMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -FWMPT60x60

We also make tiles of 18″x18″ and 400mm x 400mm calibrated tiles in Fantasy White Marble with thickness of 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops e Spider Fantasy mermeri të bardhë janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27"X108" x2 cm FWMCT2
 • 27"X108" x3 cm FWMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
asnjë vlerësim bazuar në 0 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Fantasy White Marble