Forest Green Marble

Forest Green Marble është quarried pranë Udaipur , Rajasthan. Kjo mermer është e njohur gjerësisht si Verde Guatemala mermeri. Kjo është një mermer të përballueshme premium dhe shumë popullor në Evropë, Afrika Veriore , Federata Ruse dhe Lindjen e Mesme. Pylli të errët mermer e gjelbër është një material shumë popullor në vendet e ASEAN si Indonezia dhe Tajlanda. Kjo Marble është unik në Indi. Në Flodeal Inc. ne prodhojmë këtë mermer të gjelbër në pllaka, pllaka, counter, hapa risers dhe prerja e tjerë të projektit specializuar.

Verde India Marble
blej tani
Emri i gurit Forest Green Marble
Gjithashtu i njohur si Verde India, Imperial gjelbër, green Guatemala
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, Të prera në madhësi, Risers Hapi
Mbarimi i lëmuar, unpolished, krehur

pllaka

Pllaka të Forest Green mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm FGMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm FGMS2

pllaka

Pllaka e këtij mermeri të gjelbër janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – FGMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – FGMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – FGMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -FGMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -FGMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -FGMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -FGMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në pyll mermer të gjelbër me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops e pyjeve mermer të gjelbër janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm FGMCT2
 • 27″x108″X3 cm FGMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 5 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Forest Green Marble
çmim
USD 1.5
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë