Jaisalmer Gold Marble

Jaisalmer Gold Marble është një mermer Indian Limestone. Kjo është një prej mermeri të artë të verdhë. Ajo është quarried në zonën Jaisalmer kështu emri që mori nga vendi ku ajo është e gurit. Kjo është e artë ngjyrë mermeri plain. Kjo është përdorur shumë në veshja, Monumentet dhe dysheme. Kjo është gjithashtu një gur shumë të mirë për dysheme. We make the marble in Slabs and tiles with Polished, Honed dhe Sandblasted mbarimit. Nuk janë kalatë manu dhe pallatet janë bërë nga ky gur.

Jaisalmer Gold Marble
blej tani
Emri i gurit Jaisalmer Gold Marble
Gjithashtu i njohur si Desert Gold Marble
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme
Mbarimi i lëmuar, unpolished

pllaka

Pllaka e Jaisalmer Gold mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm JGMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm JGMS2

pllaka

Pllaka e Jaisalmer Gold mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – JGMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – JGMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – JGMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -JGMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -JGMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -JGMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -JGMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në këtë mermer ari me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops e Jaisalmer Gold mermeri janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm JGMCT2
 • 27″x108″X3 cm JGMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 2 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Jaisalmer Gold Marble
çmim
USD 1.5
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë
2018-04-27T02:56:33+00:00
%d blogerët si kjo: