Lady Onyx Marble

Lady Onyx Marble është një mermer indian i butë. Kjo është shumë e vështirë dhe të ngjashme me Onyx. Kjo mermer është e njohur gjerësisht si indiane Onyx. Kjo është një mermer të përballueshme premium dhe shumë popullor në Evropë, Afrika , Shtetet e Bashkuara, Federata Ruse dhe Lindjen e Mesme. Kjo Marble është unik në Indi. Në Flodeal Inc. ne prodhimin e Lady Onyx mermer në pllaka, pllaka, counter, hapa risers dhe prerja e tjerë të projektit specializuar.

Lady Onyx Marble
blej tani
Emri i gurit Lady Onyx Marble
Gjithashtu i njohur si Indian Onyx, Alba Chiara
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, Të prera në madhësi, Risers Hapi
Mbarimi i lëmuar, unpolished, krehur

pllaka

Pllaka e Lady Onyx mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm LOMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm LOMS2

pllaka

Pllaka e këtij mermeri të gjelbër janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – LOMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – LOMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – LOMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -LOMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -LOMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -LOMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -LOMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në Lady Onyx mermeri me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops prej mermeri Lady Onyx janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm LOMCT2
 • 27″x108″X3 cm LOMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
asnjë vlerësim bazuar në 0 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Lady Onyx
çmim
USD 2.9
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë