Louvre White Marble

Louvre White Marble është një mermer të bardhë premium nga India. Kjo është e njohur edhe si Sonal mermeri të bardhë. Kjo ka sfond të bardhë me venat e drejtë me ngjyrë të zezë dhe kafe. Kjo mermer është edhe knowas Nizrna mermeri. Kjo mermer është quarried në shtetin indian të Rajasthan. E Bardhë Louvre është një mermeri shumë i mirë për dysheme dhe kuzhinë countertops. Ne të prerë këtë mermer në 3 cm të trasha në përgjithësi dhe të aksioneve të gatshëm të kësaj madhësie është në dispozicion. Përveç kësaj , ne gjithashtu të prerë këtë mermeri për pllaka dhe countertops.

Louvre White Marble
blej tani
Emri i gurit Louvre White Marble
Gjithashtu i njohur si Sonal White Marble
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, countertops
Mbarimi i lëmuar, unpolished

pllaka

Pllaka e Louvre mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm LWMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm LWMS2

pllaka

Pllaka e Sonal mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – LWMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – LWMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – LWMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -LWMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -LWMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -LWMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -LWMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në Louvre mermeri të bardhë me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops të Sonal mermeri të bardhë janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm LWMCT2
 • 27″x108″X3 cm LWMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 1 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Louvre White Marble
çmim
USD 4
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë