Opal Marble White

Opal mermeri të bardhë është një tjetër mermer të bardhë nga Flodeal. Kjo mermer është një mermer gjarpri dhe merr polish shkëlqyer. Bardhë Opal ka ndritshme sfond kaltërosh të bardhë me vija të zeza dhe të gjelbra Garnets tipit fëstëk. Kjo mermer është quarried në shtetin Rajasthan. Në përgjithësi ne të prerë këtë mermer në 3 trashësi cm. Kjo mermeri është një zgjedhje e shkëlqyer për kuzhinë countertops dhe dysheme. Mermer duket e mahnitshme me kabinete të errët hangar.

Opal White Marble
blej tani
Emri i gurit Opal Marble White
Gjithashtu i njohur si Andhi Pista, Pista e gjelbër
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, countertops
Mbarimi i lëmuar

pllaka

Pllaka e Opal mermeri të bardhë janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm OWMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm OWMS3

pllaka

Tiles of Opal White Marble are available with us in following sizes , këto pllaka nuk janë në dispozicion të aksioneve të gatshme dhe të prerë në mënyrë që vetëm:

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – OWCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – OWCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – OWCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -OWPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -OWPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -RGDPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -RGDPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në Opal mermeri të bardhë me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops of Opal White Marble are available in following sizes :

 • 27″x108″X2 cm OWMCT2
 • 27″x108″X3 cm OWMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
asnjë vlerësim bazuar në 0 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Opal Marble White
çmim
USD 3.75
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë