Rainforest Gold Marble

Rainforest Gold Marble është një mermer të bukur të artë dhe të verdhë me ngjyrë nga India. Kjo mermer është quarried në Bidasar (Churu, Rajasthan). E gjithë zona është një vend i shkretë. Kjo mermer është një mermer të butë në natyrë dhe ne prerë atë në pllaka, pllaka dhe prerë të tjera të madhësive.

Rainforest Gold Marble
blej tani
Emri i gurit Rainforest Gold Marble
Gjithashtu i njohur si Bidasar Gold Marble, Fancy Gold Marble
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, Të prera në madhësi, Risers Hapi
Mbarimi i lëmuar, krehur

pllaka

Pllaka e Rainforest Gold mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm RGDMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm RGDMS3

pllaka

Pllaka e Rainforest Gold mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – RGDCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – RGDCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – RGDCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -RGDPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -RGDPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -RGDPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -RGDPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në Rainforest Gold mermeri me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops e Rainforest Gold mermeri janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm RGDMCT2
 • 27″x108″X3 cm RGDMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
asnjë vlerësim bazuar në 0 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Rainforest Gold Marble
çmim
USD 2.9
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë
2018-05-17T08:31:58+00:00
%d blogerët si kjo: