Rainforest gjelbër Marble

Rainforest gjelbër Marble është një mermer të bukur ekzotike dhe elegant nga India. Ajo ka hije të ndryshme të gjelbër të errët dhe të lehta me unike kafe të thellë të kuqërremtë dhe thekse të veining bardhë në sipërfaqe të saj që i ngjan si degët e pemëve. Kjo mermer është i njohur edhe si Bidasar mermer Gjelbër. Kjo mermer është quarried në shtetin e Rajasthan në Indi. Kjo është një mermer shumë i mirë dhe në përputhje me njollë dhe rezistenca e ngrohjes. Ajo është përdorur përgjithësisht si parket , Banjo mur veshja dhe gjithashtu për countertops kuzhinë. Ne prerë mermeri Rainforest Gjelbër në pllakë, Pllaka dhe madhësive Countertop.

Rainforest Green Marble
blej tani
Emri i gurit Rainforest gjelbër Marble
Gjithashtu i njohur si Bidasar gjelbër
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme, pllaka, countertops
Mbarimi i lëmuar, krehur, Leathered

pllaka

Pllaka e Rainforest Gjelbër mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm RFGMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm RFGMS2

pllaka

Pllaka e Rainforest Gjelbër mermeri janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – RFGMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – RFGMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – RFGMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -RFGMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -RFGMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -RFGMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -RFGMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në Rainforest Gjelbër mermeri me trashësi prej 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops e Rainforest Gjelbër mermeri janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm RFGMCT2
 • 27″x108″X3 cm RFGMCT3
përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
4.5 bazuar në 2 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
Rainforest gjelbër Marble
çmim
USD 3.35
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë