River Blue Marble

River Blue Marble është një e bardhë / mermeri Indian blu. Kjo mermer ka pasur sfond kaltërosh bardhë me venat kafe dhe gri me re. Kjo është quarried në shtetin Rajasthan të Indisë. Kjo mermer është një mermer ekzotike e cila po fiton popullaritet në të gjithë botën. Kjo është përdorur kryesisht për të bërë Kuzhina Countertops dhe kjo është shumë e dobishme për dysheme, si dhe. Ne e bëjmë këtë mermer të bardhë në pllaka pllaka dhe madhësive countertop.

River Blue Marble
blej tani
Emri i gurit River Blue Marble
Gjithashtu i njohur si
Sizes në dispozicion pllaka të rastësishme
Mbarimi i lëmuar, unpolished

River Blue pllaka mermeri

Pllaka e River Blue Marble janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar Random pllaka 2 cm RBMS2
 • Lëmuar Random pllaka 3 cm RBMS2

pllaka

Pllaka e lumit Blue janë në dispozicion me ne në madhësitë e mëposhtme :

 • Lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24×12 pllaka mermeri) – RBMCB24x12
 • Lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24×24 pllaka mermeri) – RBMCB24x24
 • Lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12×12 pllaka mermeri) – RBMCB-12×12
 • Pllaka lëmuar 60x30x2 cm -RBMPT60x30
 • Pllaka lëmuar 60x40x2 cm -RBMPT60x40
 • Pllaka lëmuar 40x40x2 cm -RBMPT40x40
 • Pllaka lëmuar 60x60x2 cm -RBMPT60x60

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18″x18″ dhe 400mm x 400mm kalibruar pllaka në River Blue Marble me trashësi të 20 mm dhe 10 mm.

countertops

Countertops të River Blue Marble janë në dispozicion në madhësive të mëposhtme :

 • 27″x108″X2 cm RBMCT2
 • 27″x108″X3 cm RBMCT3

Mermer River Blue nganjëherë quhet edhe River Blue granit. Materiali është një gur dolomite si Fantasy Brown. Ajo ndan pothuajse të gjitha pronat me materialin e Fantasy Brown. Kjo është një gur vështirë dhe merr lustrim shkëlqyer. Duke qenë një re dhe të lartë mermer variacion, Kjo është shumë e dobishme për të bërë Kuzhina Countertops. Çdo shumë e këtij mermeri ka një ndryshim të ndryshme në model.

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 2 vota
brand Name
Flodeal Inc
Emri i produktit
River Blue Marble
çmim
USD 3.8
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë