Rosso Levanto Marble

Rosso Levanto is a maroon red marble from India. The color of this marble is dark red and maroon with cream color veins. Venat e mermerit Rosso Levanto është e ngjashme me mermer Bidasar. Udaipur, Rajasthan ka guroret e këtij mermeri të bukur të kuqe. Ju mund të blini këtë mermer në pllakë, pllaka dhe madhësive parafabrikuara countertop. Kjo mermer është një zgjedhje shumë e mirë për të bërë kate dhe countertops kuzhinë.

Rosso Levanto Marble
blej tani
Emri i gurit Rosso Levanto Marble
Gjithashtu i njohur si Cherry Gold Marble
Sizes në dispozicion pllaka, countertops, pllaka, hap, risers
finish i lëmuar, Leathered
përdorimet Countertops Kuzhina, parket, Wall veshja

Pllaka e Rosso Levanto mermeri

Ndryshe mermer të tjera, ne prerë këtë mermer të bukur në Gangsaw si dhe në prestar. Ne kemi madhësitë e mëposhtme në dispozicion në këtë mermer:

 • Pllaka lëmuar Counter 2 & 3 cm Gjerësia 65 cm deri x Length 180 cm të 300 cm
 • Pllaka lëmuar gangsaw 2 & 3 cm Gjerësia 170 cm deri x Length 280 cm të 320 cm

Pllaka e Rosso Levanto mermeri

Ne bëjmë lloje të ndryshme të pllakave në Rosso Levanto, vijim janë të madhësive ne prerë rregullisht

 • PCTRL24x12 lëmuar kalibruar 610x305x10 mm (24× 12 pllaka mermer)
 • PCTRL24x24 lëmuar kalibruar 610x610x12 mm (24× 24 pllaka mermer)
 • PCTRL12x12 lëmuar kalibruar 305x305x10 mm (12× 12 pllaka mermer)
 • Pllaka PTRL60x30 lëmuar 60x30x2 cm - Stock Ready
 • PTRL60x40 lëmuar pllaka 60x40x2 cm - Me porosi
 • PTRL40x40 lëmuar pllaka 40x40x2 cm - Me porosi
 • PTRL60x60 lëmuar pllaka 60x60x2 cm - Me porosi

Çfarë madhësive të tjera në dispozicion?

Ne gjithashtu të bëjë pllaka e 18 "x18" dhe 400mm x 400mm pllaka kalibruar në Rosso Levanto me trashësi të 20 mm dhe 10 mm.

Cila është madhësia e zakonshme e Countertops?

Countertops e këtij mermeri janë në dispozicion në madhësitë e mëposhtme :

 • 27"X108" x2 cm
 • 27"X108" x3 cm

Rosso Levanto është një alternativë e përkryer për mermer të shtrenjtë Rosso nga Turqia. Kjo mermeri është i njohur në mbarë botën si një countertop Kuzhina dhe mur material veshja. Kjo është shumë e vështirë mermeri, dhe ne prerë atë në makineri granit. Për shkak të ngurtësisë, ajo merr lustrim shkëlqyer. Lustrim i kësaj mermer është më mirë se çdo tjetër mermer. Përveç përfunduar me shkëlqim, ne gjithashtu prodhojnë mat përfunduar dhe e mbarimit lëkure në këtë mermer. Ju mund të përdorni këtë mermer në parket, veshja mur, Tops Kuzhina, worktops, dhe çdo aplikim tjetër.

Dyshemeja e Rosso Levanto mermeri është një kërkesë shumë e famshme. Ju mund të përdorni pllaka dhe pllaka e këtij mermeri për përdorime dysheme. Sipërfaqja e mermerit është e gjitha motit. Ajo nuk ka marrë njollat ​​lehtë. Ju gjithashtu mund të përdorni Rosso Levanto mermer në projektet tuaja të mëdha për dysheme dhe mur veshja.

përmbledhje
image produkt
autori Vlerësim
1yll1yll1yll1yll1yll
agregati Rating
5 bazuar në 2 vota
brand Name
Flodeal
Emri i produktit
Rosso Levanto Marble
çmim
USD 3
produkt Disponueshmëria
Në dispozicion në magazinë