Mermeri të bardhë Çmimi për këmbë katrore

Mermeri të bardhë Çmimi për këmbë katrore janë si në vijim fabrikë Ex. Çmimi është vetëm për pllaka mermeri unpolished. GST, ngarkim, Paketim do të jetë si aktuale.

Mermeri të bardhë Çmimi për këmbë katrore

Mermeri të bardhë Çmimi për këmbë katrore

emër Trashësia çmim / Sheshi këmba
Arna White Marble 1.5 cm Rs. 30 në Rs. 100
Agria White Marble 1.5 cm Rs. 45 në Rs. 150
Kelwa White Marble 1.5 cm Rs. 40 në Rs. 200
Makrana bardhë mermeri 1.5 cm Rs. 200 në Rs. 4000
Jhanjhar White Marble 1.5 cm Rs. 25 në Rs. 80
Morwad White Marble 1.5 cm Rs. 40 në Rs. 180
Dharmeta White Marble 1.5 cm Rs. 40 në Rs. 160
Fantasy White Marble 1.5 cm Rs. 50 në Rs. 75
Ambaji White Marble 1.5 cm Rs. 65 në Rs. 200
Statuario White Marble 1.6 cm Rs. 900 në Rs. 4000
Venetino mermeri i bardhë 1.6 cm Rs. 300 në Rs. 1000

Lista e çmimeve është në Rupees indian për këmbë katrore, punimet ex. Nëse doni listën e çmimeve të të gjitha materialeve në FOB ose bazë CIF, ju lutemi na dërgoni email info@flodeal.com, ka lloje të ndryshme të mermerit dhe madhësive për import dhe eksport.

2018-07-26T10:07:07+00:00

Lini një koment

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.

%d blogerët si kjo: