pllaka granit

pllaka granit janë pllaka shumë të popullarizuara për të bërë countertops, hedhjen kate, pllaka banjo, dhe veshja mur. Pllaka janë të forta, kimike rezistente dhe lehtësisht të paepur. Të gjitha këto pllaka janë bërë nga granit natyror. pllaka tona janë të kalibruar dhe jo kalibruar me manikyrin, lëkurë dhe e mbarimit honed.

Sizes

Ne prerë pllaka në trashësi të ndryshme dhe madhësive. Ne kemi vet bimore tonë për të bërë shtrimin e pllakave të granitit të ndryshme dhe mermer. Në vijim janë të madhësive më të njohura :

  • 12×12
  • 24×24
  • 18×18
  • 16×16
  • 24×12

Pllaka e granitit janë të prerë në 1 cm 1.5 cm dhe 2 cm në përgjithësi. The 1 cm dhe 1.5 cm janë përdorur si pllaka muri, ku 2 Pllaka cm janë përdorur për parket. The 1 Pllaka cm janë përdorur edhe për të bërë countertops.

Colors

pllaka bardhë dhe e zezë janë pllaka më të njohura. pllaka të tjera ngjyra mund të përdoret si për hartimin e projektit. Ne jemi prerja ngjyrat e mëposhtme në lloje të ndryshme të pllaka granit :