Indian Granite Colors Types Names & çmimet

Find the best granite in India, with Variation, Colors, Price Range and different types of Indian Granite.

Indian Granite Colors

Indian granit janë një nga granit cilësi të mirën në dispozicion. Të granites nga India janë të vështirë në natyrë dhe merr një polish shkëlqyer. Cilësia e këtyre granitit është superior ndaj granit kinez dhe braziliane. Guroret e këtyre granit të vendosura në të gjithë Indinë. Flodeal is a leading manufacturer and exporter of granite from India. në Flodeal, we produce high-quality Indian Granite Colours in different designs and sheds at our state of art factories.

Locations

Ka dy lloje kryesore të granitit nga India si për vendet :

 • South India granit
 • North India granit

guroret mëdha granit janë të vendosura në shtetet e Tamil Nadu (Selam, Shoolgiri, Madurai, Chennai), Karnataka (Bangalore Mysore), Andhra Pradesh (Vishakhapatanam, Ongole), Telangana (Khammam, Hyderabad, Karimnagar), Rajasthan, Gujarat, Orissa dhe Madhya Pradesh.

Ekziston edhe një depozitë e madhe e granitit në West Bengal, Jharkhand dhe Chhattisgarh shtete. Ka disa fusha të reja të zbuluara edhe në Chhattisgarh dhe Jharkhand shteteve. Vetëm Chhattisgarh ka parë guroret e reja të granitit.

Përpunimi i madh i granitit është bërë në Bangalore dhe Udaipur qytetet. Ka me qindra e prodhimit, përpunimin dhe eksportin njësi në këto qytete. Eksporti i madh i granit është bërë në Indi nga tregtare dhe prodhuesit eksportuesit nga këto dy qytete.

Indian Granite Colors

Ka shumë ngjyra në dispozicion në granit nga India, ne mund të veçuar këto granites në këto kategori sipas ngjyrës :

 • Black granit – absolute Black, Galaxy Black
 • White granit – Kashmir White, Alaska White, moon White
 • Red Granite – New Imperial Red, Red Shumëngjyrësh
 • Blue granit – Vizag Blue, Lavender Blue
 • Brown granit – Tan Brown, Desert Brown, Paradiso
 • Granite verdhë – Crystal Yellow, Nosra Yellow
 • Beige Granite – Ivory Brown, Madura Gold
 • granit gjelbër – Hassan gjelbër, Kuppam Green
 • Pink granit – Rosy Pink, Chima Pink

All these Granite colors are available in different dimensions and thickness.

Granite Price List

Ne mund të ndajë koston duke ndjekur listën e çmimeve :

 • Granite Price ulët – US$ 16 to US$ 25 / Metër katror
 • Medium Price granit – US$ 26 to US$ 45 / Metër katror
 • Granite çmim të lartë – US$ 46 to US$ 105 / Metër katror.

You can access the price list of all granite colors by contacting us. We have specially designed price list for separate regions all over the world. The prices of Granite are made as per the market situation, requirements and popular sizes. The price of granite is in per square foot and per square meter as per the popular unit in respective countries.

Finest granites are used for Kitchen countertops, veshja mur, gur varri, parket, benchtops, pllaka banjo, floor tiles, and wall tiles. Gjithashtu, you can use it as Paver Blocks, make statues and monuments. Granites indian quhen Indian Granit ose India granit në shumë pjesë të botës. Kjo është për shkak të gjuhëve të ndryshme.

The Finest quality Granite names and pictures are as follows, you can follow respective links to know more about these materials.

Indian Granite Types Names and Pictures