Indian Marble

Indian Marble janë të njohur për textures bukur, forcë, dhe qëndrueshmëri. Mermeri të cilat janë quarried dhe të përpunuara në Indi janë të klasit botëror dhe me ngjyrë të veçantë dhe model.

Indian mermeri Colors

Guroret mëdha të mermerit janë të vendosura në Udaipur dhe Rajsamand zonës. Pak guroret janë të vendosura në Jabalpur e Madhya Pradesh dhe Chittorgarh pranë Udaipur Këto Marbles janë përdorur kryesisht për dysheme. Këto mermere janë në dispozicion në tjegull, pllaka, dhe madhësive të tjera të prerë. Indian Marble janë në dispozicion në lloje të ndryshme dhe ngjyra. The Green Marble është ekskluzivisht nga Udaipur dhe Rajsamand është i njohur për gamën e saj të bukur mermeri të bardhë.

Colors

  • mermeri të bardhë
  • gjelbër Marble
  • Brown Marble
  • Black Marble
  • Golden Marble

çmimet

  • Low Marble Çmimi
  • Çmimi i lartë mermer premium

Llojet

Këto mermere janë shumë të dobishme për përdorim në Kuzhina Countertops, parket, pllaka Wall, veshja, pllaka banjo etj. Në këtë moment ne jemi prodhimin e mëposhtme llojet e mermeri nga India :