gur ranor Indian

Sandstones indiane janë të njohura për atje ngjyrat forcë dhe përfundon. Të sandstones nga India janë shumë të bukur dhe të ketë lloje të ndryshme të përdor. shumë Fort, Temples, xhami, dhe Pallatet janë ndërtuar nga gur ranor indian. Këto gurë janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme dhe të ndryshme. Në Flodeal Inc. merremi në vijim llojet e gur ranor nga India: