Loading ...

banjo Tile

pllaka banjo bërë me mermer dhe granit jep banjo tuaj një pamje luksoze. Të gjitha pllakat janë bërë me gurë natyral dhe posaçërisht kalibruar dhe i lëmuar për nevojën tuaj.

Ngjyrat e mëposhtme të pllakave banjo janë në dispozicion me çmime të arsyeshme.