Loading ...

Black granit gur varri

headstones Black granit janë në dispozicion me çmime të përballueshme dhe të shitjes me shumicë. Materialet në dispozicion janë në mbarimit lëmuar me shkëlqim të shkëlqyer. Ne gjithashtu të bëjë lëkure etched Black granit gur varri. Këto janë përdorur kryesisht në gur varri. Dizajni i këtyre varreve është në dispozicion në forma të ndryshme.

Çfarë ju lënë prapa nuk është ajo që është gdhendur në monumente guri, por ajo që është e thurur në jetën e të tjerëve.

Trashësi në dispozicion në Zi granit gur varri

Këto headstones janë në dispozicion në trashësi vijim :

  • 2 cm
  • 3 cm
  • 4 cm
  • 6 cm
  • 8 cm

Ne gjithashtu të bëjë gur varri në trashësi të tjera. Ne jemi duke bërë headstones në vijim Zi granit :