Blue granit

Blue granit janë granit të rralla. Këto granit janë përgjithësisht vjen me ngjyra të tjera si kafe dhe gri. Blue granit janë shumë të popullarizuara për kuzhinë Countertops, veshja mur banjo , gur varri dhe gur varri. Ne kemi ndjekur Blue granit në dispozicion me ne.